Glad Påsk!

Igår var jag hemma hos Jennie med Elsa o Lena. Vi drack te och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen sov jag över där och vaknade tidigt idag för jag skulle till stan. Jag köpte mina vantar (på halva reapriset ;)). Sen så köpte jag en T-shirt, en väska och en ögonskugga + pensel för 260 kr på H&M. Nu har jag packat och är nästan klar, eller väskan är iaf nästan full. Snart ska jag på påskmiddag hos farmor & farfar.
Men det viktigaste; Norge imorgon! Jag längtar så sjukt mycket så det är helt otroligt. Nu måste jag fortsätta packa.

GLAD PÅSK HAPPY FELLOWS!

Påsk-Majsan

Mes nouveaux copains

Nu tänkte jag göra ett inlägg, helt tillägnat mina nya kompisar som jag har shoppat den senaste tiden.


image124

       

1. Min älskade Totoro består till hälften av Mando. 2. En I love NY-tshirt är ju ett måste! 3. Las Vegas-tishan som Mackan köpte i NY. 4+5. Jättefin t-shirt från Monki. 6. En tunn fleece-hood från AA. 7. Mitt bruna juicy-set, det är tryckfritt om nån vill veta. 8. En preview på mitt nya underställ, vem vet, ni kanske t o m får se mig i det nån gång ;)
Sen så har jag köpt en as fin svart kjol, men den var helt omöjlig att fota, så den får ni se nån annan gång.


Majsan

3 Dagar kvar...

Borde egentligen vara på franskan med Ulla nu men jag vaknade med fetaste magkramp så jag dissa Ulla. Idag får jag alltså påsklov :D Som jag har längtat! Om bara 3 dagar åker vi till NORGE och träffar Kimpan! Det ska bli så sjukt kul och för alla som inte vet så ska vi 6 tjejer bo i en cool lägenhet för 10 pers. Idag efter skolan ska vi träffas och storhandla, eller typ köpa massor av nudlar som vi kan äta i backen. Jag har nästan hela min skidoutfit klar, det är bara vantar som saknar och det ska morsan köpa idag! Jag har fortfarande inte bestämt vilken väska jag ska ta, en bag eller en rullväska? Jag kommer iaf lägga upp några inspirerande bilder på min packning senare! Haha. Nu borde jag klä på mig om jag ska hinna till NKn och Tomas glada(?) andedräkt.


Majsimajs

Milou

Igår var jag hemma jos Jessi o hon har blivit med hund! Närmare bestämt en liten dvärgpudel vid namn Milou. Jag gjorde en snygg photoshoot men de flesta bilderna blev för snygga för att visas, här är iaf hundkorven:

image112
   
Den lilla korven kittlade mig, därav garvet. Den är iaf Söt som Tusan!
ps. den har inga gröna laserögon, det bara blev så...

Cruella

image111
De här ska jag spana efter imorgon

Pull the trigger

Idag har jag varit med om en hel del. Jag försov mig en timme men han iaf + att jag hann tvätta håret, kallas turbofart. Jossi o ja hade den sjukaste lunchen, maten var det inge fel på men vi kände oss väldigt övergivna och utsatta, det var nästan som i en film faktiskt. Sen hade vi debatt som vi krossade (?) på. Nu ikväll har vi, jag o Jossi, varit o simmat 1,5 km!
Imorgon måste jag till stan o köpa det sista inför Norge (6 dagar kvar!). Nu ska jag läsa ut en tråkig bok o ladda ner musik till min nya röda kärlek, Totoro

LOVE

New York, New York

Nu har min brorsa som sagt kommit hem från New York. Han blev tvungen att lägga halva packningen i sina kompisarns väskor för han hade shoppat så mkt. Riktigt mycket hade han köpt och jag är sååå avis för det. Visserligen så hade han köpt några saker som jag bett om, så nu är jag en ipod nano rikare. Tack så mycket bror!
I sommar ska vi eventuellt åka dit, fy fan va kul! Isåfall ska jag gå på Sex and the City-touren :)

Idag har jag träffat min lilla Jotti-korv som kommit hem från Spanien. Sen har jag varit på Norge-möte/lunch hos Lena. JAG LÄNGTAR SÅ SJUKT MYCKET TILL NORGE!!!!!!!!!! Nu ska jag gå o äta o höra aaallt om Mackans resaa.

Pussinussi

Dagens fakta

Godmorgon! Här kommer dagens fakta.
Igår kollade jag på Melodifestivalen, det sög att Perelli vann, vad  hände med Amy hallå?
Jag var utklädd till jag vet inte vad igår o hade på mig SBN tröja, haha.
 Mitt hår är as slitet känner jag, det måste klippas innan Norge som förövrigt är om 7 dagar!!!
 I love my sistaaah även kallas Jessica.
Idag kommer min brorsa hem!
Jag har laddat ner alla Beatles låtar till min iTunes, ja, jag är ett sant Beatles-fan!
Jag har en liten överraskning till Lena o jag tror att hon kommer att bli glad (förvänta dig inge stort)
Nästa vecka ska jag köpa vantar och en fleecetröja
Jag har ätit två smoothies till frulle.
Jag har på mig en ansiktsmask nu o jag känner att den har stelnat ordentligt.
Jag tappade mitt ena örhänge i avloppet igår, klumpsy!
Jag vaknade kl 8 idag, helt av mig själv.
Jag undrar om kan vara kär i en tecknad kille, för isåfall är jag det.
Det var nog allt för stunden. Tack o hej!

image109
Finns det någon snyggare? (Det finns en)


Pi-dagen!!

Grattis alla på Pi-dagen! för er alla som inte vet så är Pi ett oändligt tal som börjar 3,141592654 osv. Det var tänk att vi skulle äta Pie och dricka Pilsner idag på matten men Carl-Olof drog till Gbg så det blev bara en fåning Pi-sång. Den här veckan har iaf varit så himla slapp, vi har haft typ 12 timmars håltimme, najs!

Ikväll ska jag o sara ha Hayao Miyazaki-maraton! För er som inte vet så är den han som har gjort bla Spiritd Away och my neighbour Totoro. Vi ska äta sushi o japanmix, hihi.

Jag saknar Jossi som är i Spanien och min Bro som är i NY.


Kolla bara här, helt underbar film, haha:


uppdatering: Åh gud! Jag glömde det viktigaste! Igår köpte jag ett babyrosa underställ till NORGE!!!! Om 9 dagar åker vi, YEAAAAAH!

Panik at the toilet

Idag blev jag inlåst på en toalett i skolan. Jag fick panik och ropade på hjälp. Sara sprang för att hämta Ubbe. Jag lyckades smälla upp dörren på en tjej som hatar mig.

If I don't live today

Igårkväll  var jag först hemma hos Eve med några. Det var trevligt. Sedan åkte vi hem till en kompis som hade maskeradparty. Jag skulle föreställa bondbrud. Jag hade iaf jättekul. Tror aldrig att jag har dansat så mycket under en kväll. Sen sov jag hos Eve. Jag vakar upp med big pain in my body! Jag har typ nackspärr och råsträckt mitt ena ben så jag kan knappt gå! Härligt härligt!
Vi fick iaf inte sova länge för jag skulle iväg mot Täby för att coacha vårt bebblag. Vi förlorade båda matcherna mot Djursholm som förövrigt spelade i hotpants och jeansshorts, en spelade till och med i kjol! Crazy!

Sen åkte jag hem till min kusin som fyllde år. Det är knäppt hur mycket man glider ifrån släkten när man blir äldre. När mina kusiner stod i dörren och sjöng, den ena "Ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade år...Grattis Madeleine!" Wrong name, haha

Min bror är i NY nu och därför har jag skickat med en shoppinglista. Högst upp på listan är en Ipod nano. Jag har en ipod mini, som man ioförsig inte kan kalla mini längre, typ mer giant. Den är för omodern, inte ens färgskärm. Jag har iallafall styrt upp mitt iTunes, så nu är det redo för en ny ipod. Jossi har lärt mig massa smarta saker idag!

Och till sist: dagens eller kanske veckans bästa låt, The Band - Mando Diao

image108
De snyggaste labbrockarna finns i Hersby


MANDOO DIAAOO

Jag finner inte ord för hur grymma Mando är. Det var så jävla grymt så att jag blev tårögd. Adam Tensta och Those Dancing Days var förband, men det var när Gustav Norén o co kom in på scen som jag och Joyo verkligen rockade loss, haha. Hörselskadad o råsvettig men det var så jäävla bra live! Nästa stop blir Peace and Love i Borlänge, right Jossi? :D
Ååh vad jag kommer att sova bra i natt!

Stadium sportstyle

image107

Free-time

Här är bilder på saker som jag köpt under lovet:
        

Igår hade vi Hovden-möte hemma hos mig. Vi satt i flera timmar men kom inte fram till så jätte mycket, förutom att vi ska ha matkompisar haha, som ska laga mat. Som ni ser så har jag köpt en ny skidjacka också. Idag är jag ledig och jag ska in till stan o kolla efter täckisar, underställ, vantar o mössa, hela kitet!

Och imorgon är det
MAAAANDOOOO DIAAAAAOOOOO!!!

Anti-happy

Hej, jag är deprimerad. Vet inte riktigt varför men det ligger väl mycket i att lovet är slut, vi har grovt mycket plugg innan påsk, det är äckligt väder, det blev aldrig någon Aruba-resa o jag är blekare än någonsin. Jag känner mig som en  ful, uppstoppad, blek, tysk korv som min vän Jossi skulle beskriva det. Det här måste göras något åt. Ja kan inte gå runt och vara deppig hela mars (alla vet ju att April är den gladaste månaden). Ny månad, ny start! Jag tror att jag ska börja med att powerwalka imorgon bitti, håll tummarna för att jag orkar/vaknar. Nu måste jag gå o räkna matte, deprimerande...

Lena och jag är inte normala

Efter att jag stoppat i mig 19 bitar sushi (Lena 33 bitar) åkte vi hem till Jessica för att kolla melodifestivalen, björn gustafsson I love You säger jag bara! Efter det åkte vi till en kille som skulle ha party. Lena o jag gick o nojja oss i minst en timme om att vi inte hade någon dricka. Verkligen alla, satsade hårt sista kvällen (förutom de som krökat every day under lovet) förutom vi som hade varit hemma hela lovet o segat. Detta kändes inte okej, då gjorde Lena o jag det ultimata. Vi sprang hem i regnet tvärs över halva Lidingö, hämtade dricka, tog cykeln tillbaka några meter tills ena däcket spåra totalt, så gick vi dit med cykeln. Detta var inte första gången vi gjorde något liknande korkat, men vi lovade varandra i farten att aldrig mer göra det igen. Vi får väl se hur det blir med det. För er som undrar så har min älskade mammi tapetserat en fondvägg i mitt rum! Skit läckert!

ps. Jag bestämde idag att jag ska äta middag me Lena o hennes mamma, då ska jag enbart prata finska, kommer bli en fåordig middag.

ps2. Min mobil laggar sönder, ja har försökt skriva två sms o precis på "Jättefint" så har en laggat båda gångerna o dött. Dags för en ny? I think so yes...

ps3. Min andedräkt stinker öl, naaaaaaaaajs!!!

ps4. Det är inte alltid som det ser ut/ som du tror.

ps5. Imorgon ska jag o Jessicaafnuttttikorven träna, sen ska vi spela Yoshi, ja skaaa klara bossen o falla ihop som en klump på hennes matta.

ps6. Någon är alltid redo för match, guess who?

ps7. Självaste Björn Gustafsson fyller år på samma dag som min pappa, det måste vara ödet!

time to sleep, Majsan

How to break the ice?

Igår var Jossi och jag på vårt första korridorsparty. Spännande, förväntantsfullt och råtaggade byttes ut mot den stora frågan "How to break the ice?". Folk var grymt taggade på att hälsa o verkade riktigt trevliga, men där tog det slut. Varken Jossi eller jag hade någon dricka så vi försökte komma underfund me hur vi skulle börja konversera med Högskole-folket. Vi såg två med braceface, precis som vi, men fraser som "Wow, hur länge har du haft din tandställning" kändes det inte riktigt läge för.
Eftersom vi inte kände några och inte studerade på högskolan så kunde vi inte riktigt prata om studier men Jossi skötte det riktigt bra iallafall "Pluggar du här?" "Vad läser du?" osv. Vi drog en alldeles-för-stor-för-att-vara-en-shot-shot på toan, ja vet, inte okej. Sen gick det bara framåt. Vi stod i köket o börja prata me en social kille.

Kille: "Läser ni här?"
Vi (Jossi): "Näe, vi går på gymnasiet"
Kille: (förvånad) "Aha! I trean alltså?"
Vi: *skakar på huvudena*
Kille: (ännu mer förvånad) "Tvåan?"
Vi: *skakar igen*
Kille: (ännu lite mer förvånad) "Ettan?"
Vi: nickar
Kille: aa det är fan bra!

Det var då jag skulle slänga in min super kommentar "Aah, man måste ju börja tidigt" men den försvann i skuggan av allt högskole-prat. Sen blev vi tvungna att åka hem, just när det började gå framåt. På väg hem bestämde Jossi och jag oss för att vi skulle skriva en bok, en guide till en rålyckad kväll. Så det gjorde vi, vi skrev ett kapitel till det som ska komma att bli vår bok "How to break the ice". Den kommer sälja stort!

Ikväll ska jag äta på Rice med några glada tjejer. Sista kvällen på lovet, otroligt sorligt...


Majsan

RSS 2.0