This Year

1. gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? En hel del faktiskt

2. höll du några av dina nyårslöften? Kommer inte ihåg mina gamla...
3. blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nix

4. dog någon som stod dig nära? Mm...

5. vilka länder besökte du? Thailand, Frankrike, Malta, Danmark och Estland

6. är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? Ännu mer skratt och glädje, haha

7. vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas? 13,19,21 April, 7 Juli, dagarna på Jennies land

8. vad är det bästa som hänt dig år 2007? Funnit flera stycken nya kompisar, det visade sig att vi were meant to be.

9. största misstaget? Finns några

10. har du varit sjuk eller skadat dig? Sjuk har jag varit och sen har jag  fått ett ärr på näsan p g a ett badmintonracket...
11. bästa köpet? Min skinnjacka och mina nya klackisar

12. vad spenderade du mest pengar på? Tågbiljetter till kompisars landställen och fickpengar på Malta i somras.

13. gjorde någonting dig riktigt glad? My fleends!

14. vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? Release me (Jennies land), It's true, Crack that med Soulja boy, haha

15. var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det har varit lite både och

16. vad önskar du att du gjort mer? Umgicks med mina svin
17. vad önskar du att du gjort mindre? Stressa upp för småsaker
18. hur tillbringade du julen? Hemma hos oss med halva släkten

19. blev du kär i år? Jag var kär, blev kär och slutade vara kär

20. hur många one night stands? What?
21. favoritprogram på tv? The hills, Topmodel

22. hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? nää
23. bästa boken du läste i år? Över näktergalens golv (Jessis supertips!) och all gossip girl

24. största musikaliska upptäckten? Jag var ju faktiskt med i vår skolmusikal...haha
25. något du önskade dig och fick? Jaa, många önskningar har blivit uppfyllda J

26. något du önskade dig men inte fick? Klart, man kan ju inte få allt...

27. årets bästa film? Little miss sunshine och  Shrek 3, hihi

28. vad gjorde du på din födelsedag 2007? Jag hade tjejmiddag, sen träffade jag också några nya kompisar, det var en kul kväll!

29. de bästa nya människorna du träffade? Jag kan ju säga att mina bästa nya kompisar har jag hängt med större delen av lovet, men det finns fler!

30. hur skulle du beskriva din stil år 2007? Klänningar, väldigt blandad stil

31. vad fick dig att må bra? Familj och mina kompisar som förlänger mitt liv så fort jag träffar dem.

32. vilken kändis var du mest sugen på? Wentworth Miller, grr

33. vem saknade du? Några kompisar som jag glidit ifrån lite, mormor och morfar som jag inte träffar så ofta.

34. favorit månad? April

35. finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Resan till London med Memme som aldrig blev av och ett toppen Nyår!!!

Ha ett jävligt bra Nyår allihopa!
Majsan


Nice Rice

Ikväll har jag varit och ätit på Rice med Lena, Jennie, Elin, Hedda och Kajsa. Jag åt enormt mycket och hade sjukt kul. Sen åkte vi hem till Kajsa en stund och taggade till Nyår. Jag är sjukt taggad bortsett från min otroligt onajsiga illröda panda bränna, hoppas på bättringar till imorrn! Då måste jag också en snabbis till stan för att köpa en Bandeau BH. Nyår kommer säkert bli grymt!

Panda

Igår var jag på middag hos Sara som fyller år idag, GRATTIS!  Det var mycket trevligt men jag var sjukt trött och otaggad på party så jag gick hem sen efter ett tag. Då tyckte Lena och Jennie att vi skulle ha pyjamas party så de kom hem till mig och lite senare kom även Elsi. Vi kollade på Djävulen bär prada, garvade åt oss själva och pratade, men mest garvade vi. 30 år längre. Plötsligt var klockan 5.30 och då började vi göra oss i ordning för att sova. Vaknade av att våra mobiler ringde och sov sedan lite till.
 Några timmar senare åkte jag för att sola med Mandis och Joyo. Jag är ju ingen erfaren solarium-solare men Joyo kan det mesta och hon "glömde" varna mig för ansikts-förstärkaren. Min var såklart på och Hey nu ser jag ut som en Röd-vit panda! Jaja, hoppas det lägger sig innan nyår iaf : )
Snar kommer Myggan, vi ska ha en hederlig myskväll med godis och chips. Det var längesen! Soo long!



Majsan

Tears dry on their own

Morgonen började med att jag råkade släcka ner hela huset när jag skulle tända en lampa. Marcus skulle fixa propp-problemet och jag assisterade. Vi bytte säkert 10 proppar om inte mer. Men el-jäveln ville inte komma tillbaka. Sen kom pappa hem och fixa det med ett klick.
 Sen drog vi till stan. Jag träffade Heddisen (hihi). Vi gick runt och runt över hela stan bland allt folk. Jag köpte en skjortklänning från Pari C och en tunika från Odd Molly. Sen köpte jag lite pärlor, ska på middag imorrn så jag ska fixa ihop ett armband.
Ikväll ska jag träffa några tjejer och vi ska iväg på äventyr (säkert?)
Ha en glammig kväll!


Majsan


Rea rea rea

Det är så jobbigt att gå på stan udner dessa rea tider. Det är folk överallt som springer runt och drar i plaggen. Jag köpte iaf ett par vita converse, finally! och en klänning, jag måste dock fundera på om jag ska behålla den. Jag var inne på nya Weekday och provade en av Minimarkets svart-vit-randiga klänningar. Modellen var jättefin men jag såg ut som en fånge. Sen har jag varit på släktmiddag. Nu ska jag förhoppningsvis träffa mina super-taggade girlisar. Jag vet iaf att Mumin-Lena är farligt taggad...



Majsan

Det är grymt!

Yess nu sitter jag här och äter karjalapirakka och dricker Brämhults hallon juice, fresh i know... och lyssnar på Amy Winehouse. Det är grymt, jag borde sova, imorrn ska pappa och jag åka till stan hyfsat tidigt. Min julafton var grym. Jag fick jätte många fina julklappar som bla  Thomas Sabo-armbandet med berlocker till, body shop produkter, gossip girl böcker, pyjamas, och a lot of money...Jag spenderade större av tiden med att bygga lego med min ena lill-kusse Erik. Bara så att ni vet så är jag grym på att bygga Lego. Johan var hyperaktiv och längtade efter att tomten skulle komma. Men dagens roligaste var nog när Johan sa "vi har likadana strumpor" och, Erik, Johan OCH deras pappa Martin drog upp byxbenet och visade sina AIK-strumpor. En äkta AIK-familj asså.


Idag har jag varit och hälsat på mormor & morfar. Det var jättemysigt, jag kollade på alla saker jag hade gjort när jag var lite mindre, jag var verkligen kreativ i mina dagar...

Sen åkte jag och Jennie hem till Elsa och träffade Nina också. Vi drog till en kille och chillade och nu är jag hemma och borde verkligen sova nu, sååå good nattt!!!


(03:10 26/12-07)

Det var gårkvällens inlägg, nu ska jag till stan med pappa och sen på Julmiddag med finska släkten hos farmor. So long mates!


Merry X-mas!

GOD JUL Gott folk! Idag åt en ytterligare en äggmacka till frukost, börjar bli min grej nu. Sen har jag gjort en fruktansvärt ful kruka till mormor, förlåt. Om några timmar kommer halva släkten och då ska vi kolla på Kalle Anka, äta julmat och öppna paketen under the Christmas tree. Ni får ha en riktigt grym dag med massa god mat, grymma julklappar och trevligt sällskap!

image62
Familjen Auvinens Christmas tree, efter mycket om o men blev den ganska läcker!

Dan före Superdan

Igår var jag på chill/krök/fest hos en kille. Jag hade det riktigt trevligt, haha. Vaknade upp ofräschare än ofräschast hos Joyo. Åt en riktigt najs äggmacka till frukost. Gömde mig på bussen hem. Träffade Tove vid gångsätras gym där vi gymmade cirkus en timme, vi hade vårt private gym. Vi åt  en superfräsig lunch hos mig. Sen har mamma, jag och brorsan pimpat granen. Nu sitter jag och slår in mina julklappar. Vi har inte ens riktigt julklapps-papper! Julstämning var är du? Har också pratat med Eve i telen. Hon är nu uppe hos sin mormor i Helsingland. Vilket äventyr hon har varit med om idag, de har illegalt huggit ner en enorm gran för att sedan hugga av toppen. Tipp tapp tipp tapp tippe tippe tipp tapp...

Nu tänkte jag vara lite proffs-bloggare och lägga upp några fina bilder men nej, nu ska blogg.se krångla...Ni får se de någon annan gång...

Majsan

She's like a rainbow

Nu har jag LOOOV!! YES! Innan vi slutade kollade vi på grymmaste julkonserten där de bland annat sjöng great balls of fire och Heartbeats! Sen har jag varit på julfika hos Josse, jag åt tills magen fylldes. Efter det följde Eve och jag med Myggan för att ta bort hennes stygn. Sen drog vi till stan för att köpa julklappar och jag kom hem med alla köpta, yessss! Träffade också mina söta ex-klasskompisar Johanna och Sofie : ) Snart ska jag äta nudelsoppa (JBT-favorit-lunch!)
Ikväll blir det party, var, I dont know, men jag är taggigare än taggad!!


                             

Go with the Flow!

Det har varit en super dag! Ingenting i världen kan få mig på dåligt humör idag. Sista lektions-dagen för året, jag fick tillbaka tre prov och alla var MVG. Vilket FLOW jag hade, bästa sätt att avsluta skolan på! Efter min fantastiska skoldag åkte jag och Cissi till stan för att julshoppa. Köpte inga julklappar men däremot köpte jag lite saker till mig själv. En klänning, ett par nyårs-skor och ett par knästrumpor, Bild kommer!

Sen avslutning med småkidsen, de är ju bara för söta, ibland. Ikväll har jag också kollat på Spice Girls dokumentären. De var mina absoluta idoler och jag tycker fortfarande att deras låtar är bra! På dagis klädde vi ut oss till hela gänget och sjöng på ett kalas, inte så fint, hihi. Jag var iaf Emma och hade hjärtformade solbrillor, schteek.
Imorrn slutar vi runt 12 och sen blir det hem till Josse på julfika! Perfekt start på lovet också!



Majsan

Idag har jag svävat på rosa moln, iaf ett tag...


image61
illustration: Lovisa Burfitt

Jul i stugan

Idag klarade jag av årets sista prov! Nu börjar det kännas att det snart är lov. Idag fick vi julbord i skolan, och i det ingick de ofräshaste korvarna vi skådat. Korta, smala, gråa. En identisk korv med Eves fingrar! Efter skolan åkte jag Jossi, Eve och Elin in till stan för att spana julklappar. Något olyckligt som hände var att Jossis mobil batteri flög ner i en gatu-brun(?)-med-galler. Det var ju inte på tal att försöka få upp den så Jossi fick köpa ett nytt.

Imorrn är det en lite speciell dag, både sovmorgon och slutar tidigare! Därför ska jag, Jossi och Elin sova hos Eve ikväll! Sleep over party! Idag läste vi upp våra fina julrim som vi skrev igår på svenskan. Har aldrig garvat så mycket i skolan. Självklart ska jag bjussa på några fina julrim gjorda av mig, Jonne och Hedda!

Turtle eller ej,
den här gör dig gay (glad)
Den kan vara stor eller liten,
men också väldigt sliten.
Akta dig för skiten
men också för att bli biten!

Den är gjord för skor,
men det är mer än du tror.
Om du tittar på de får du se alla deras ligg
men även Mr Big.


Guess what!

Tredje Advent

Skulle bara showa upp min skuggförstoring från 9an. Igår på matchen var det feta draget! Jag skrek så rösten försvann och huvudet fick syrebrist. Hersby vann tjejmatchen och Gångsätra vann killmatchen. Jag blev riktigt impad av min brother. Han va riktigt duktigt och gjorde flera bra passar och Touchdowns. Nu kan vi äntligen vara icke-fiender hemma.
 Igårkväll var jag hemma hos Lisa i min klass och spelade ett spel med några från klassen. Glammisarna var självklart ett lag och det ultimata var när vi fick frågan "Vad heter skådespelerskan som spelar Carrie Bradshaw i Sex and the City". Den var som gjort för oss!
Idag har jag pluggat lite matte till provet på tisdag. Men kl 14 ska jag möta Hedda på ropsten och då ska vi på Beckmans julmarknad. Sen ska jag försöka köpa lite julklappar också! Ha en riktigt trevligt tredje advent!

Adriana Lima

image57image58
Adriana in real och in paper. Skuggorna syns bättre in real.

Different kind

Idag har jag och Hedda sprungit runt på stan. Jag köpte en julklapp till mamma och en halsduk till mig själv. Nu är det så att både Jossi och Eve också har likadana fast i andra färger. Hihi. Läckert eller?

Jag ska snart hem till Jossi och kolla film och mysa med Eve, Elin, Nina och självklart Jossi! Imorgon är det match och party och på söndag ska Hedda och jag på Beckmans julmarknad! Busy weekend

T.G.I.F

Ååh jag längtar tills imorrn! Vi ska först dansa på gympan, alltså inte cool dans utan typ Jenka, Polka o alla dessa folkdanser. Sen är det matte och engelska och sen SLUTAR VI! YEEEEY! Då ska jag, Hedda, Elin, Jossi och Eve inte till stan och äta lunch och sen ska iaf Hedda och jag gå vidare för att söka efter det perfekta julklapparna, men inte bara det...Ju fortare jag går och lägger mig, ju tidigare är det FREDAG!

Lucia

Då var det lucia, bara 11 dagar var till jul nu. Idag var det ett mycket händelserikt lucia uppträdande i skolan. Det var ju inte direkt det bästa jag har sett. Men en rolig sak var när det flög en liten eld låga ner i lucians hår så det började brinna lite, som tur var stjärngossen en riktigt räddare och släckte mini branden med händerna. Sen kände alla lukten av bränt hår...Haha


Det är en mus här i vårt hus, julen den kommer hopp trallalala

Jaaa, det är sant. Det är en mus i vårt hus! Jag såg den själv idag, jag såg, jag dog, jag återuppstod. Visst små Nisse-näbbmusar är söta, men man vill inte ha de i sitt hus! Snart är det iaf jul, har inte hunnit köpa en endaste julklapp, ska in till Stan med Hedda på fredag, då ´kommer jag förhoppningsvis köpa lite julklappar. Idag har jag spänt tandställningen, faktiskt bytt ut tråden helt o hållet, till en mycket hårdare...Very Exciting. Eftersom de flesta lagt upp sina önskelistor känner jag mig manad till att göra samma sak. Mamma säger att man kan alltid önska sig...

  • En resa till The Big Apple!
  • Thomas Sabo berlockarmbandet
  • Ordning & Reda almanacka
  • Pengar
  • Presentkort på American Apparel
  • Pyjamas
  • Gossip Girl böcker
  • Produkter från The Body Shop

Det är allt jag kommer på i skrivande stund, men som sagt, man kan ju alltid önska sig...


Busy busy!

Min kära vän Kim blev Lidingös Lucia precis som vi hade förutspått!

Den här veckan kommer bli rolig, skojsig och FUNNY! Näe, den kommer bli stressig, pluggit och förhoppningsvis lite funny också! Imorrn har vi kursprov i Naturkunskap, I just love it! Så egentligen borde jag faktistk dra o fortsätta plugga omedelbart! Imorgon ska Hedda och jag plugga Matte på bibblan och sen ska jag träna friskis med Tove, Det var en evighet sen vi sågs! Busy women, nu, back to studie!

HOTIE

Dagen började med att jag försov mig, och missade min sekreteriat-tid under en basketmatch. Jag gick iaf till Hersby för att kolla på vår match, som vi förlorade. Efter det var det herrlagsmatch och det fick jag inte missa, när jag hade fått höra att det börjat en ny läckerbit i laget! I'm in LOVE! Asså han är så sjukt het, tänk er en blandning mellan Wentworth Miller och Andreas Wilson! (Mest lik Wenthie!) Jag dööör, en riktig BAD BOY! Grädden på toppen är ju också att han är modell, hell yeah!

image55

Ps. Om man har en sån här välbesökt blogg som jag har så behöver man en bloggmanager! Min heter Jessica och ska leda mig genom min tid som bloggare. Thanks for being there! Ds

I'm so fly that I could kiss the sky

Idag har det varit en riktigt seg och tråkig dag i skolan. Vid sex-tiden var jag i min brorsas skola och kollade på 3ornas UF-företag. Jag köpte en t-shirt av min brorsa, ett linne av hans tjej, espandrillos och munspray. Det fanns faktiskt många smarta idéer, dagens ungdomar är smarta hel enkelt. Jag har också kollat på The Hills, det är sååå spännande, det är säsongs avslutning nästa vecka, ooh!
Imorgon ska jag äntligen träffa min kära geek-friend Johanna! It was a looong time ago, flera veckor sen!
Sen blir det träning med småskitarna och efter det middag med Jessikorven och hennes mamma! Vilken trevlig idé! Nu borde jag gå och lägga mig, har försovit mig hela veckan, not good!


Majsan


ps. coach-resan släng dig i väggen, vad gör man om alla coacher har grymt dålig humor och man själv är grymt lättlurad?

Norway here I come!

Sovit, pluggat, ätit jordgubbar är väl ungefär vad jag har gjort idag efter skolan. Idag har det inte varit en vacker dag. Jag vandrade till skolan i regnet med ett hål i ena skon så det var både dygnsurt och grus i strumpan! Najs! Det här betyder att jag behöver nya skor. Ett par som har kvalité, stil och priset som Hedda brukar säga. Eftersom Acne ska släppa sina gamla godingar den 14 december så borde dem ha sina Pistols och sina gröna mocka stövlar. De vill jag gärna köpa! Men frågan är om jag kan gå runt med en trasig sko i 10 dagar till ? 

Förretsen idag fick jag veta var vi ska åka på Coach resa någonstans. De hade snackat om Spaninen och nu var jag grymt inställt på solsemester o så får jag veta att vi ska åka till Norge av alla ställen! Vad finns det och göra där? Näe, ska inte klaga, har aldrig varit där, det kommer säkert bli grymt! Imorrn blir det bowling första lektionen! Nu ska jag sova! Good Natt mina små kycklingar! 

Majsan


2 december

Igår var jag som sagt med Hedda på konstfacks julmarknad. Det var riktigt mysigt. Det fanns en hel del coola saker och det fanns många stiligt klädda. Jag köpte inget där men däremot köpte jag en klänning från Indiska. Under kvällen var jag hemma hos Jossi en stund med några glada brudar.
Idag har jag varit på balett, näst sista gången. Har aldri blivit så ansträngd som idag. Efter det åkte jag och Kim hem till Jennie som hade glögg fika med några tjejer. Det var riktig julstämning i huset! Nu ska Jossi och jag göra en redovisning över telefon. Go girl!

1 december

Ska in till stan och kolla efter kläder och julklappar till kompisar. Sen ska jag träffa Hedda och vi ska på Konstfacks julmarknad. Ha en trevlig dag!


RSS 2.0