Franska 4

Idag har vi haft valmässa i skolan.
Jag är mer förvirrad än någonsinn.
Vad ska man välja för kurser?

Sen åkte jag till stan. Köpte två linnen och en sjal. Sen köpte jag ett nytt Thomas Sabo berlock armband - morsi köpte det andra. Sist men inte minst köpte jag en present till min Bro som fyller 19 år imorgon!
Bilder kommer sen, ska snart iväg och coacha skitungar (jaa, vi har slagit ihop vårt lag med ett annat och där finns det en del skitkorvar... : ) )


+46

Det har varit en riktigt bra kväll! Hedda och jag åt middag på Sushi Huset, grymt gott. Sen åkte vi till Fridhemsplan där +46 Pressvisning ägde rum. De hade "ställt ut" modeller i nån slags "labyrint" eller vad jag ska kalla det? Jag blev fascinerad över att de kunde stå stilla så länge eller gå på rullband i två timmar. Vi minglade runt och kollade på fina vårkläder, spanade in några snygga fashion-killar. Fashion-killar är grymt snygga och de har stil också! Vi såg en modell-kille som fick oss att dregla, helt sjuk snygg! Det var väl kvällen förkortat i några meningar.




Majsan


Aruba Baby!

Im going to Aruba, arubidubiduba...
Yess på sportlovet åker jag till Aruba som även kallas "One Happy Island". Jaa, ni hör ju hur bra det låter! Det är iaf en holländsk ö i Västindien. Låter Grymt.

image77

Ikväll blir det Sleep-over hos Jossi, börjar 11.40 imorgon, yess! Förövrigt vill jag hälsa Stockholm Fashion Week välkommen! Ha det najs!


Majsan

Rock n Roll

Igår kväll hade jag jätte trevligt! Jag var först på tjejmiddag hos min gosiga vän Sara som jag inte hade träffat på jättelänge. Alla var jättesnälla och as sköna. Sen åkte Jessi och jag till en annan kompis som hade lite party. Det var funny.
 Ikväll ska  jag på tjejmiddag med Rock n Roll tema! Jag har lite panik nu för jag kan inte hitta min Rolling Stones Tröja! Noooo, men som Elin och jag säger: "Det löser sig"   ; )
Innan tjejmiddagen ska jag plugga och kolla på herrmatch, yesss!
Have a grrreat day!




Majsan

Bihålor, I dont like you

Var hos dorren idag och han bekräftade att jag hade bihålsinflammation, kul, roligt och funny säger jag bara! Nu sitter jag hemma och skriver på mitt engelska föredrag som jag ska hålla imorrn. Jag vill verkligen verkligen bara bli frisk nu, iallafall tills nästa vecka. Då är det Stockholm Fashion Week. Jag och Hedda ska glamma på Berns ; )


Heath Ledger!

Läste just att Heath Ledger har dött! Jag gråter vad sorligt! Han som var så snygg och bäst i Brokeback Mountain OCH Tio orsaker att hata dig! Fy, antagligen överdos av tabletter...Vila i Frid Heathan.

image73
En heting har lämnat oss : / 

Jag är grym!

Har suttit större delen av kvällen och skrivit på mitt projektarbete. Nu har jag 842 ord! Woho, bara 258 ord kvar. Idag blev jag och Jessica bjudna på middag till en trevlig tjej som heter Sara. Vi känner bara två stycken men det kommer säkert bli supertrevligt. Imorgon kommer jag och Misha slå på stort, det vankas model-time ; )

Några andra som är grymma idag är de här fängelsefångarna:


Har typ kommit in i en ond cirkel nu, det här är bara ca 80 ord...


Majsan

Nappe

Jag är bara 16 år och redan utarbetad i skolan. Satt till 1 igår och skrev på mitt projekt-arbete om Grenada som skulle vara ungefär 1200 ord. Idag när jag kommer hem kollar jag hur långt resultatet av gårdagens arbete var. 288 ord! Nu har jag kämpat i ytterligare 1 timme och fått ihop det till 368 ord. Im screwed. Inte nog med engelska projektet. Jag har också Klimat-prov på fredag och ska hålla tal på måndag! Happy Time. Detta får mig att längta ännu mer efter helgen. Då ska jag kunna denna geekiga dans:


Too cool for school

Dear diary!
Idag försov jag med så jag fick hurry curry till skolan. Nu sitter jag o Eve på basketkansliet. Jag har kollat på massa gamla bilder och Eve tar en powernapp (Vi är inte med på gympan). Nere på planen spelar klassen flagg. Ikväll ska jag plugga SO. Det var allt för stunden.
Eve hälsar en stor blöt puss


Majsan

Tigergirls

Idag hade jag, jessi och Micha fotoshoot, vi tog en rad med supersnygga bilder. Förslag till ett cover (Covergirls?)
Ikväll har jag haft  "Tiger-Middag". Några från vårt gamla basketlag Tigrarna. VI hade jättekul och pratade massa gamla minnen. Idag såg jag även Mr Sexy med stort S och jag blev så överväldigad att jag fick en hostattack och nästan satte tuggummit i halsen. Wow.

Imorgon kanske jag till och med är så snäll att jag hjäper min lonely kompis Eve att coacha hennes lag, det vore riktigt snällt av mig.  Nu tror jag att jag ska sova lite om jag nu ska upp tidigt. Pussipuss Love you, always and forever - Kip



Majsan

Napoleon

image72
Fredag idag, jag är som sagt fortfarande sjuk. Det betyder att ikväll blir det världens bästa Napoleon och godis tillsammans med mina kära vänner : )

With a little help from my friends

Hej bloggen
Jag är fortfarande sjuk men som tur finns min
nya kompis morfinmedicin vid min sida och hjälper mig.
Jag ska gå till skolan idag och efter det måste jag hem
och plugga igen allt jag missat, kul start på helgen.
Igår var det en jobbig dag och inte bara på grund av min sjukdom.
Då är det bra när det finns så fina kompisar som jag har.
Jag vill tacka min bästa kompis Eve extra mycket för att
hon är bäst och för att hon bakade sockerkaka till mig : )
Love You My Goosii Friends


Majsan

Sunny Days


image71
Topshop

Nu när jag sitter här hemma och är sjuk längtar jag bara ännu mer till sol och värme. Tänk att gå runt i den här klänningen (kjolen ;) ) på en vit strand, ååh. Den ska jag köpa nästa gång jag åker till stan. Back to reality, nu ska jag kolla på Toy Story.

Buljongsoppa och Yoghurt

Jag är hemma och är sjuk idag *host o snyt* Jag var o gjorde engelskaprovet imorse, svåraste jag nånsin gjort! Sen skulle jag åka o köpa soppa för jag kan inte tuggan pga tandställningen, yes! Då blev det jättepinsamt i affären för jag hade tydligen inte tillräckligt med pengar "men ta bort den här då...", sen fick jag låna pengar av Jessis brorsa Virre "Jag och Madde är bästa kompisar"  *spark i arslet*, men det räckte iaf inte. Jaja, nu har jag kollat på Oprah och bränt sönder en kastrull, den är helt svart i botten. Upsi.
Det är verkligen inge kul att vara såhär sjuk, det ända lilla positiva jag kan komma på (o då måste man tänka länge) är att man kanske tränat magmusklerna när man hostar. Nu ska jag iaf äta glass och kolla på Oceans Thirteen. Ha det naajs!

Majsan

jessica gästbloggar!

tjenatjena ladies (riktar mig bara mot mina görls nu)

Befinner mig hos majsan och vi ska snart ge oss av till hersby och presentera oss inför alla nyfikna föräldrar till basketbarn i årskurs 2 och 3!
ska ställa mig där inför publiken och ba:

"Hej jag heter jessica och är tränare för f99 lejonen. Våra tjejer har lärt oss jättemycket basket tenna termin tror jag eftersom vi har gått catwalk och dansat på våra träningar!" (stenseriösa träningar)

oj vad föräldrarna kommer bli positivt överraskade över hur ambitiösa deras barns coacher är och hur mycket tid dem lär ut basket på sina träningar.

Guzzi, Hannilito, Hannsi, Livräddarn (mytarstjärten)och Lill, be proud of what you have accomplished this year!

engelskaprov imorgon, majsan oroar sig jättemycket för det, men who cares liksom?! (jag är rebell)

Btw, bli inte förvånade om jag är filmstjärna snart (majsan förstår iaf innebörden)

Löööv you

Synd om mig

Sitter i skolan nu och känner mig allmänt sjuk, stannar nog hemma imorgon. Jag har varit hos tandläkarn idag och sen åt jag lunch på Princess med alla pensionärer, det va faktiskt riktigt mysigt. Annars har jag gjort grymt äckliga estrar på NK:en. Nu ska jag gå o köpa te i kaffis. pussi

"Spelar inte hon basket?"

Idag kom Eve hem från SydAfrika. Hon var självklart brun som en pepparkaka men det var väldigt kul att träffa henne. Jessi joinade också. Av Eve fick jag ett jättefint armband med "the big five" på, lejon, leopard, elefant, buffel och en noshörning ;)
Idag skulle jag egentligen ha spelat match i Södertälje men jag försov mig grovt, så jag hoppas att det gick bra utan mig :P Imorgon ska jag till tandläkarn och byta tråd, very, very exciting! Imorgon är det också föräldramöte för småskitarna och de andra bebislagen. Bara jag inte måste hålla tal eller nått...



Majsan

"Du ser sjuk ut!"

Idag var nog den roligaste träningen ever med småbarnen. Det var bara två stycken och eftersom Jessica fortfarande är lite krasslig satt hon och kollade på. Så jag och barnen dansade och gick Catwalk för henne. För mer detaljer läs Jessicas händelserika inlägg, haha

mini

Skrev ett riktigt rörande inlägg igår angående min dag. Och vad händer när jag ska publicera det? Joo blogg.se laggar som vanligt, hata! Idag var jag inne i stan med Jessica för att dels byta mitt Thomas Sabo armband till en kortare variant. Men det fick jag inte för det va "repigt", inte för att mina ögon kunde se skillnad på det nya och mitt "gamla".
Snart ska jag åka och coacha småungar och sedan ska jag åka o gymma med Jennie och Kim, henne var det grymt längesen man träffade så det ska bli kul : ) Annars blir det engelska-plugg ikväll. Very Funny. Nu måste jag bege mig mot ungarna! (Guzzi, Hannilito, Lill, Hannsi och Liv)

Vill också ge en speciell hälsning till min kära Micha som ligger o friterar sig själv på Isla margarita. Ta det lugnti solen och använd solkräm, du vill inte se ut som jag gjorde för en vecka sen. Miss you pussy.
Jag har fått flera kommentarer som "vad brun du är!" och "var har du varit?", det är ju lite pinsamt att säga att man brände sönder sig i solariumet så solpuder blir mitt svar.

Majsan

Klipp klipp

Nu är jag nyklippt och fin i håret. Jag tycker verkligen om min frisör, hon är övertrevlig och as skön. Jag nästan skuttade hem efteråt.

- "Ska du ha luggen såhär när den växer ut?"
- "Nej! då ser jag ju ut som Backstreet Boys!"
- "Aaah, tänkte också det..."

För övrigt har det varit en riktigt slapp dag med bara två lektioner. På vår långa hålltimme gick Elin och jag hem till mig, åt nudelsoppa och kollade på Sex and the City. Vi somnade båda två i soffan, hihi. Imorgon hoppas jag på att få se Jossis glada fejs i klassrummet!

image70
                                                      Whats up with the puppyface? Jag blev ju nöjd.

Mitt nya liv...

kallas TRÄNINGSVERK! Vaknar upp med smärtande skinkor och krampande (kan man säga så?) knäveck. Det är bara för att jag har börjat träna på riktigt detta år. Gymmat 2 gånger och tränat basket 1 gång och jag har ont i hela kroppen. Det visar tydliga tecken på att jag var/är grymt otränad. Men det ska det bli ändring på detta år!

Idag börjar skolan. Har en halvtimmes lektion kl 10.10 sen har jag håltimme i 3 timmar, en skön start på terminen. Ikväll ska jag klippa mig, alltså klippa mina slitna toppar. Sen ska jag faktiskt gymma med Jennie.
Nu måste jag börja fixa mig. Ha en grym dag!




Majsan

VS


image69

Ikväll blir det först Victoria Secret fashion show. Kroppskomplex, here you come...

Kom hem!

Idag köpte jag gym-kort, det ska användas mycket under det kommande året. Beach 08 säger jag bara! Efter att Jennie o jag hade gymmat åkte jag hem och degade, jag har legat i sängen och halv-sovit och kollat på Sex and the City. Ikväll ska Joyo komma hit o sen ska vi träffa Jennie och hitta på nått kul. Det är ju nästan sista kvällen på lovet. Föresten köpte jag en ny kjol och ett linne från Weekday igår. Och sen vill jag också berätta att jag saknar mina kompisar Eve och Jossi!

image68
Typ den enda bilden med alla oss tre på, hihi

Jennie Pennie

Min 16-åriga vän Jenni meddelar att hon ska göra lumpen i sommar! What!?

Purple Rain

Igår vaknade jag och lena kl 3. Efter att ha ätit frukost/ lunch/ middag? åkte vi till Slussen för att shoppa lite. Monki hade grym rea med nästan 50% på allt. Vi köpte båda lite grejer, det blev mycket lila. Sen kollade vi på Hajar som hajar. Den filmen är faktiskt grymt rolig!

image64
Jag köpte en body och ett hårband från American Apparel,
En magtröja från Monki och ett hårband från H&M

2008

Min Nyårsafton var nog den roligaste hittills! Åt först middag hos Hanna med några tjejer. Sen skulle vi åka taxi till Partyt. På väg dit gick mitt ena axelband sönder, men jag gjorde en sjukt bra (otroligt ful) nödlösning och partade loss iaf. Vid tolvslaget sprutade alla champagne så man blev helt kletig och blöt. Någon gång runt 2-3 mötte jag upp Lena, Jennie och Elsa på efterfest. Vi var övertaggade och de var undertaggade, vilket resulterade i att vi också blev trötta så småningom. Vid halv 7 gick vi hem och sov hos Lena. Vi vaknade runt halv 3 och låg i pyjamas och segade i sängen till halv 6. Det var grymt mysigt!
Snart kommer de hit och vi ska ha grym filmkväll med grönsaksdipp, vilken start på nya året!


image63

          


RSS 2.0