You know you love me

image53

Jag är trött på att vara sjuk nu! Nu har jag varit hemma heela veckan bortsett från några enstaka lektioner. Det var meningen att jag skulle gå och lägga mig tidigt igår men efter att  ha kollat på ett Gossip Girl-avsnitt kunde jag inte slita mig. I'm stuck. Igår skrev jag iaf en inköpslista / Önskelista. Det står bland annat Convers (har ju inga gympadojor längre, eller joo en), Stövlar, Nyårsklänning, Högklackat, Thomas Sabo-armbandet, Odd Molly kläder, Uggs...en hel del skor. Det kommer en färdig önskelista när det närmar sig jul. Ni får ha en grym dag allihopa! Själv ska man väl kolla film hela dagen...


Majsan

Chocolate dinosaury

Jag är fortfarande sjuk. Var bara i skolan en lektion sen mådde jag så dåligt att jag gick hem. Jag blev så sugen på glass så jag gick och köpte världens godaste glass; Ben & Jerry's Fossil Fuel med chocolate dinosaury! Det måste nog vara dagens räddning. Sen har jag just kollat på det roligaste Sweet sixteen avsnittet, det var det värsta jag har sett! "I feel like a total superstar!" Det roligaste är när hon ska lära sig att brejka och alla ljudeffekter, jag garvade högt.

image52
Du och jag för alltid...



Ps. Jag har nästan bestämt mig för att börja dansa igen nästa år!

SURPRISE!

När jag sitter i min ensamhet framför the Hills plingar det på dörren. Jag får en chock när jag öppnar för där står mina gulliga klasskompisar Hedda och Jossi. De gullungarna hade varit och köpt lussebullar! Jag blev så glad! De hann tyvärr inte stanna och fika för de skulle vidare till Eve, som också är sjuk. Vilka Änglar! Det är sånna som dem, som får en att friskna till! Nu sitter jag och äter en lussebulle med ett glas mjölk, det smakar riktigt bra!

image51


En till tävling


image50

När man är sjuk blir man lite piggare av att tävla. Nu är jag med och tävlar om Thomas Sabo armbandet som Lolita har i vinstpotten. Så varför borde jag vinna det fina armbandet till ett värde av 4500 kr? Jo för att enda sedan jag upptäckte armbandet (på min kusins student) har jag velat ha ett. Men eftersom jag redan hade fyllt år och pengarna inte räckte till att köpa ett så hade jag tänkt vänta till jul och önska mig ett. Det ultimata vore ju såklart att vinna ett armband MED berlcoker till, inte vilka berlocker som helst utan de glammigaste! Det tar år att samla på sig flera sådanna berlocker (de är dyra, julklapp och födelsedagspresent) och nu kan man vinna ett armband med 6 berlocker på. Om jag vann skulle jag bli glad för resten av året (det är inte så långt kvar) och för resten av livet. Armbandet passar såväl till vardag som till fest! Man kan både ta bort och sätta dig berlocker beroende på humör. Armbandet rostar ju inte, om handlederna blir fetare kan man ju bara justera armbandet. Det vore helt enkelt perfekt!


ps. nu när jag ändå är inne på Thomas Sabo, jag diggar hans coola kollektion och reagge låt!

Dagens.

Dagens humör: trött och helt okej glad
Dagens mående: sjukare hals får man leta efter...
Dagens borde: bli frisk!
Dagens frisyr: Oglammig! Snyggt långt utsläpt hårsvall med ett läckert blommigt hårband
Dagens smink: No Make up
Dagens klädsel: Pyjamasbrallor, pyjamaströja, hood tröja och rosa tofflor
Dagens planer: Kolla på The Hills, plugga lite och ta det allmänt lugnt
Dagens materiella vill ha: En klänning från H&M
Dagens längtan: Efter Jul och Nyår
Dagens fundering: Om jag ska gå till skolan och göra Excel provet?
Dagens beroende: Te och mandariner
Dagens tråkigaste: Att vara sjuk
Dagens tidning: Ska be mammi köpa hem SOLO
Dagens modell: Cintia Dicker
Dagens låt: Here comes the sun - Beatles

snodd av Rar


Tävling...

...som går ut på att länka. Gå in på Louise's blogg för mer info.

Sjukling

Huvudet är tungt som en sten, halsen brinner och febern stiger. Därför har jag varit hemma idag. Jag har sovit, ätit chili con carne och pluggat Geografi och Excell, fattar mig inte på det där sista. Lite tröstshopping skulle verkligen inte skada...

Nu är det jul igen...

Igår var det mycket trevligt! Jag och Eve stannade kvar ett tag hos Elin för att städa och sen när vi skulle gå hem 2.30 upptäckte jag att någon hade råkat ta min ena sko så mamma fick komma o hämta oss. Tusan också det är typ mina enda hela skor! Förutom den lilla biten var det riktigt trevligt!

Idag var det faktiskt ganska kul på baletten, jag lyckades nästan helt och hållet sträcka ut benet i luften med handen (nån som fattar?) jag känner iaf att jag kommer ha grym träningsverk imorgon. Jennie och jag ska träffas i veckan och träna på chinéer så vi blir bäst i gruppen, just nu snurrar vi in i spegeln...Imorgon ska Jossi och jag faktiskt  hålla ett föredrag om "direkt solenergi", vi övade idag, det kommer bli såå sjukt bra!'
Imorgon ska jag även till tandläkarn och antagligen borra ett hål, noooo!

Nu är det bara en månad kvar till julafton och jag börjar redan känna julstämningen, mamma har redan hängt upp belysningar i alla träd på tomten, Idag åt jag en lussebulle som Jossi hade bakat och snart är det ju dags att skriva en önskelista! 

Jag hoppas att intresseklubben har antecknat varje ord...

Glitter och glamour

Igår var jag  med Jossi och Eve, vi chillade och kollade på Pirates 3, den är grym! Ikväll ska jag som sagt på middag med lila och glitter som tema. Jag hittade en guldig eyedust hemma så det blir perfekt! Jag ska ha på mig lila strumpisar, en svart kjol med guldiga trådar, guldig sminkning och massa glitter i fejjan och glammiga smycken! Imorse var jag på öppet hus i Hersby. Jag var med på ett friskispass och fick därmed en biobiljett, as bra! Nu ska jag plugga, tvätta håret, fixa naglarna, ta fram kläderna, ladda kameran och äta lunch innan Eve och jag åker till mina kusiners 9-års party! hehe
 
Ha en riktigt spacad kväll allihopa!

Majsan

The Hills

En dag kvar till helg. I helgen ska jag plugga lite, åka till stan, Eve och jag ska vara "lekledare" på mina kusiners disco, man får lixom betalt för att parta! Haha, efter det ska på middag. Temat är lila och glitter. Det ska bli riktigt trevligt : )

Igår var det riktigt fint, de dansade underbart och musiken var jättefin. Jag somnade några gånger i första akten, men det var bara för att jag var så trött, promise. I pausen hittade vi det underbara gyllene M:et, som gav oss en energikick så vi (jag) inte somnade igen. Jag diggade killen i gröna kläder mest (han såg ut som killen i troja som är så söt och ser ut som ett lejon, iaf från 3:e raden). Nästa gång ska vi gå på Askungen!

Nu har jag kollat på Sweet sixteen och The Hills och  resten av dagen, man blir ju helt avundsjuk. Strax iväg och coacha småungar.


Majsan


Romeo & Julia

Snart ska Eve och jag till stan och först äta middag och sedan
kolla på Romeo & Julia på Operan. Det var hennes födelsedagspresent från mig.
Det ska bli roligt, skoj och funny!

image46

















Don't stop me now!


En Lena

Jaaa idag mår man riktigt bra. Var först hemma hos Lena igår och hade trevligt med brudarna. Sen gick Lena och jag hem till en 3:a i gångsätra och var där ett tag. Sen gick vi vilse ett tag och det slutade med att vi gick och lade oss 4.30. Sen blev jag väckt 8.30 av min brorsa som ringde för att vi skulle jobba. NAJS. Jag jobbade i 5 timmar och jag tyckte faktiskt att jag var riktigt duktig. Sen åkte jag direkt mot basketmatchen i Husby. Jag har aldrig varit mer otaggad, jag var inte med i matchen 1 sekund. Nu är jag äntligen hemma och har ätit Thaifood. Ikväll ska jag taa det lugnare än lugnast och antagligen kolla på film.

ps en nyhet som kommer införas på bloggen är "Veckans Lena", den Lena som vi alla älskar så mycket vill vi gärna veta lite mer om, få en större inblick i hennes händelserika, fabulösa liv. Nått att se fram emot varje vecka helt enkelt!

40 dagar kvar...

Efter skolan åkte jag en snabbis till stan. Jag köpte inget men hittade en del fint. Det hände också en hemsk grej. Jag fastnade i en klänning, asså jag fick knappt av den, jaa fick claustrofobi och funderade på att slita upp klänningen, men som tur fick jag av den. Sen hittade jag en as fin klänning som också var från Kate Moss för Topshop, den vore perfekt till nyår tänkte jag. Tills jag upptäckte att Kate Moss har designat kläderna efter sin egen kroppstyp, dvs 0 g fett. Dragkedjan gick inte igen.
 Jag dissade Kate Moss fina klänningar och hittade istället en annan as fin klänning. Den var en kort lila tubtops klänning. Den vore fin till nyår, eller är det så att man måste ha svart på sig då?
 
Nu blir det plugga och sen ska jag tillbaka till skolan och spela Pingis turnering i Freja-kampen, Jossi, Elin, Eve och jag. Dem gamla vanliga som ställer upp för klassen.

Strawberryfields forever

Kom just hem från basketen. Jag fick en smäll i fejjan  vilket resulterade i en spräckt läpp, en käke som hoppat fel (jaaa kan inte öppna munnen helt!) och en jäävla värk i nacken / axeln. Jaaa, ja tycker synd om mig själv. IMen imorrn ska jag till stan för då slutar jag 11.30! Yes!


With a little help from my friends - The Beatles

Det var ett tag sen jag skrev nått i bloggen. I helgen har jag varit på två tjejmiddagar, det har varit mycket trevligt men nu känner jag att det är dags för party, nästa helg alltså. Jag spelade basket igår för första gången på 4 veckor. Kondisen var inte på topp.

Idag har jag först varit i skolan, sen hemma hos Jossi. Vi skulle plugga men vi var för flummiga för det, det var iaf riktigt kul. Sen har jag varit hemma en stund en snabbis och ätit sushi, yeah. Sen traskade jag hem till Cia och vi pluggade ett tag. Nu har jag lånat min brorsas tjejs, Nathalies MacBook. Den är lovely, om man bara hade en egen.

Tills nästa vecka måste ja ha läst ut en bok som jag ska redovisa. Jag började läsa Underbar och älskad av alla av Martina Haag och jag garvade redan i första sidan. Den är så rolig! Har bara läst 28 sidor o har redan förlängt livet med några år.
Sen kan jag också berätta att jag blev riktigt chockad imorse när det var helt vitt ute. Det skulle kunna vara några dagar innan julafton. Men det är det ju inte oh det märkte man när jag gick till skolan i tyskor eftersom jag inte har några vinterskor, som vanligt dårå. Imorgon blir det girltalk och middag med Jessica och Mischa innan basketen, det är vi som gör laget till the most special team, haha
Nu ska jag läsa lite i boken och sedan sova, Sleeep tight tonightWhW

Vote for Kim!

Nu är det så att min söta kompis Kim har blivit uttagen till luciakandidat. Hon har 20 % chans att bli Lidingös egna lucia och jag ska se till så att det blir så. Alla som hade tänkt att rösta. Vote for Kim!

image45

Summer loving

Jag har sagt det och säger det igen. Jag saaaknaar sommaren!

image44

Choose Life


Choose Life tröjorna förekom redan på glada 80-talet. Katharine E Hamnetts inpirationskälla?


Material Girl

Idag har jag gjort något riktigt imponerande; jag har Simmat, innan skolan!! Kl 6.30 för att precisera. Riktigt nöjd är jag. Sen har jag varit i skolan o segat men på matten var det riktigt underhållande när vår lärare sjöng Opera (!) för oss, han är riktigt skillad! Imorrn är alla "sammare" i Hersby lediga och där är grymt! Därför hade vi en liten klass tilllställning under kvällen. Vi var hemma hos Jossi och sjöng sing star. Inte trodde jag att våran klass kunde släppa loss så som alla gjorde !  Imorgon blir det yoga och sedan stan. Det vankas middagar under helgen...

sexy boy



GÄSTOUTFIT

Här kommer lovets gästoutfit på Lena:

image43
Hon har på sig; Skinnjacka från second hand, sjal och kjol från H&M, Väska från Lindex och skor från DinSko

Slut på det roliga

Lovets sista kväll, känns inte alls bra. Det har gått för fort men jag har ändå hunnit med en hel del. Stan-rundor, överraskningsmiddag, tjejmiddag, party, gymmat o chillat. Jag är redan astaggad inför nästan helgen. Och framför allt NYÅR! det är bara, eller bara och bara 7 veckor till jullovet.


image42
Elsa, Lena, Jennie och jag på väg till Jossi

Hiiiiiyaaaaaah!

Idag har jag och några varit på "prova-på-karate" med Elsa som karate mästare. Jag lärde mig en hel del tycker jag själv även om småbarnen nog tyckte att jag söög hårt. Under kvällen var jag, Lena, Jennie, Jossi och Elsa och åt på den rekommenderade resturangen "Lilla Asien" som ligger någonstans i tjotahejti. Värt att nämna var ju att min klack gick sönder i rulltrappan på Östermalmstorg, vilken tur att jag hade med mig ett par nödfalls-skor, ett par ner bajsade, fula, ex vita gympadojjor. Jag kände mig oerhört glammig.  VI försökte köpa cider men inte änns det fick vi. Då tappade vissa tålamodet och lät det gå ut över maten. Jag var nöjd med min chicken satay men jag förstår om inte Elsa var nöjd med hennes friterade (smör) kyckling korvar, som hon sa "Jag beställde mat, inte 10 snoppar". Sen åkte vi hem till Jossi och dit kom även Tolla och Vivvi. När jag skulle åka hem upptäckte vi att den första snön hade kommit! Yeey, även om det kommer vara fräsch slasksnö imorrn. Jag är rå taggad inför Fridas Halloween middag imorrn. Jag ska vara en cursed doll, alltså en docka som blivit lämnad o blivit en riktig ofräsching som nu vill hämnas på allt o alla, scary eller hur?

RSS 2.0