Så det kan gå!

Josefin säger:
Madde jag hittade majken igårkväll
majsan. säger:

:O :O :O :O :O
majsan. säger:

va hon snygg?
majsan. säger:
HAHAHAHAH

Josefin säger:

nää!

Josefin säger:

hon flög omkring i mitt rum!

majsan. säger:

AMEN FYYY I HELVETE VA ÄCKLIGT!

majsan. säger:

hahahaha

Josefin säger:

asäcklig...så jag slog ihjäl henne..hon flög in i min haka och nacke medan jag jagade runt med en tidning

Josefin säger:

det var det sjukaste jag vairt med om

Josefin säger:

helt seriöst!

majsan. säger:

HAHAHAHAHHAHAHAHAH, ASSSÅ JA GARVAR HÖGT!

Josefin säger:

hahah!

majsan. säger:

HAHAHAHAHAHAHA

majsan. säger:

MAJKEN PÅ VIFT!

majsan. säger:

hahahhahahha

Josefin säger:

nu fnissar jag högt

Josefin säger:

nu ligger hon i min papperskorg, DÖD

majsan. säger:

HHAhahaha

Josefin säger:

vad är det dom säger i lejonkungen? "jag dödade Mufasa!"

Josefin säger:

"jag dödade majken!!"

majsan. säger:

ahhahh

majsan. säger:

jag orkar inte mer

majsan. säger:

hoppas att inte eivor såg bara

Josefin säger:

Majken orkar itne mer..

Josefin säger:

nej! Eivor låg i sin burk i stilla frid

Josefin säger:

men du! Hoppande bönor borde komma med varningstext "OBS! Denna oskyldiga varelse utvecklas till ett elakartat nattdjur"

majsan. säger:
håller med till 100%

För er som inte förstår humorn i det hela så hittade Jossi ett tomt skal av sin älskade Majken igår, idag hittar hon en äcklig liten flygande larv...


Jag är topmodel

Blir så irriterad när man aldrig hittar saker som man ser på hemsidor o i tidningar i stan! Jag hade fullt med grejer som jag planerat att köpa idag men icke. Det resulterade i att jag inte var så shoppingsugen längre. Jag köpte en bh o en gul liten väska. Träffade finnen själv, Lena såklart. Vi fikade på nån smoothie/juice/allt möjligt bar. Coolast var Lenas o mina "nyckel-covers" som vi köpte på Monki, fett tuffa!

Idag när jag gick i gallerian blev jag stoppad av "Stadium sport style". De interjuvade och fotade mig. Inte de finaste bilderna, just idag när jag hade slimmad toffs + no make-up. Jag krossade såklart på alla deras frågor. Allt skulle komma upp nästa vecka på deras hemsida.

Ikväll har jag varit på bio, Ps. I love you. Det var väl en helt okej film, rätt gullig. Under reklamen visades SATC-reklamen, vilket betyder att de hyffsat snart är dags! Efter bion åkte vi iaf till Jessi o kollade på Systrar i Jeans. Nu har jag även kollat på Juno :) Den var riktigt härligt geekig tycker ja! Nu ska jag iaf sova. Kajjsan, Ellan o jag har stora planer för imorgon(?)

Hyffsat intressant

De senaste dagarna har jag bott hos Jessica igen. Den lilla stackarn fick också stanna hemma på grund av en stukad fot : / Vi har kollat på High School Musical, spelat tv-spel, kollat på SATC och handlat mat, haha. Imorgon ska jag upp ganska tidigt för då ska jag jobba med Kajsa på Millesgårdens Café. Idag fick jag också veta att vi ska bo i en schteekig tvåvånings lägenhet i Hovden. Ska jag beskriva hur mycket jag läääängtar? God natt people



Majsan

Amazing


Sexy City

På tal om Sex and the City-maraton. Hedda visade mig trailern idag. Jag blev tårögd. Det känns som om de är mina kompisar som jag känt hela livet (hela boxen) Är jag konstig? Jag saknar min sistaah from another mother!

LOOOOOK!

Humming Birds

Jag vill tacka Jessica för hennes tid här på bloggen (utan Gossip Girl hade världen inte varit such a beautiful place)och min tid där borta i hennes kungliga palats. Vilken vecka det har varit. Både Glädje och sorg har vi delat tillsammans som två äkta systrar. Det har varit besvikelser (IG på funkis-provet), glädje (High School musical), Ren Lycka (Totally igår!), spänning (Dirty dancing?) och andra extraordinära känslor. Nu är jag hemma igen, eller hemma o hemma, vad är hemma numera? Jag saknar det redan. Varför, varför, varför bor jag inte kvar, eller nått? Det är så svårt när man har flera att välja mellan och jag som alltid haft beslutsångest. Jag hoppas i framtiden att jag är välkommen hem till mitt andra hem...

Nu när jag ska vara hemma på lovet, vad ska jag göra?

  •  Shoppaa (Tröstshopping är bästa plåstret)
  • Sushi-middagar på Rice, I Like
  •  Gå på BIO! Juno ska jag se, inte ensam såklart
  • Låååånga SATC-maraton
  • Tapetsera om mitt rum, jag håller på att kolla tapeter : )
  • Träna!!! Dags att springa bort fläsket
  • Grym Sleepover med Elin + Jossi(?)


image95
Fiiinaa eller hur, visst är det den som fanns vid H&Ms provrum?


Majsan


jessica...

sista natten är inne för J och M. Sorgsna har dem varit hela dagen men inget hindrar dem från att göra sista kvällen så bra som möjligt! varför inte lite high school musical?

J och M sågs även stiga in i sticklinge gympasal med en massa småbarn...vad som händer där inne är än så länge oklart...men en sak är säker, saker och ting kan missuppfattas...

att  M har en secret crush är ingen nyhet, men frågan är om det är av ren desperation eller av en slump hon möter på denne mystiske A i gallerian idag?

J sägs ha ett hemligt intresse för strömmingar...varför skulle hon annars sitta en timme och undersöka dens olika organ? Är framtidsplanerna säkrare än vi väntat oss av denne begåvade flicka?

Och tillslut: vem är den lockige mannen J diskret umgås med?

stay tuned!


you know you love me
XOXO/gossipgirl


Jessica fortsätter sin gästbloggning och bloggen är läst som aldrig förr!

Klockan 07.40 syntes M & J på hastig promenad. Aningarna säger tidigt prov....

Ca 2 timmar senare skuttar en glad M ut ur sitt klassrum, medans man på andra sidan skolan kan skåda en dyster J lunka ut ur sitt klassrum...

De två systrarna sågs sedan åtskiljda hela dagen (utom deras sista lektion, franska).

Sedan steg en sexylooking J på bussen och begav sig in till Stockholm City. Lite Urban här, och Zara där resulterade i ett massivt (!) kontoutdrag och en fullpackad väska.

M å andra sidan begav sig illa kvickt iväg mot centrum så fort klockan blev 4 och skolan var slut för dagen. Pappa i familjen fyller nämligen år och visst måste vår lilla flicka gratta denne man. Återvändandes hemmåt med blombucket och bullpåse i handen kunde inte förutspå annat än en lycklig pappa.

Tjejerna återförenades (?) sedan hos J:s mamma, för en snabb middag på en halvtimme......
sedan kunde de ses prata intensivt på Hersbys busshållsplats vid halv 9 snåret.....


Hur gick egentligen proven? Blir det full pott för M och noll koll för J, eller är det så att lilla M var glad för att hon lyckats få rätt på åtminstone en fråga och J besviken för hon fått ett halvt fel på en fråga? Är lägenheten inom räckhåll?

Åtskiljda
? Hur är detta möjligt? Rykten säger att argumenten mellan flickorna blivit intensiva...kanske lite för mycket av det goda när man bor med varandra?

Vad gick det mångsiffriga pengabeloppet
J tog ut till idag på stan? Varfrö blev väskan helt plötsligt så full? Är något fuffens på gång eller skäms hon bara för att visa påsarna?

Hur välkomnades
M till sin "biologiska" familj? blev återförenandet stelt? vi kan inget annat att anta att familjen är rätt besviken att deras lilla flicka lämnar dem och väljer en annan framför...

Varför en sån kort middag? Mycket talar för att bandet mellan de två annars så tighta flickorna blir allt lösare för varje dag...kanske är denna idé med roomies lite för hastig?

Varför vara i skolan mellan 6 och halv 9 på en tisdags kväll? Är det så att de inte kan få nog av skolan och all denna dags-åtskiljdhet en längtan till kvälls-återförenandet och sent plugg på skolan?


Vem har svaren på dessa frågor? Precis, nämligen jag. kommer jag någonsin avslöja dem? och kommer jag någonsin avslöja min identitet? Det får ni bara reda på på ett sätt..... återvändning....

XOXO/gossipgirl

jessica gästbloggar

Lilla M kom ut ur Eastman-institutet med ett sammanbitet uttryck i ansiktet. Alla runtom stannade till, för vem kunde gå miste om hatet som glänste i hennes ögon?

uppspärrade ögon kunde senare på dagen skåda M & J sitta hemma hos J och (ja få inte hjärtattack nu) plugga! Inte så konstigt i och för sig med tanke på den där svindyra och flotta lägenheten mitt i stockholms innerstad de båda blivit lovade om de lyckas uppnå betyget godkänt på sina prov.

Sedan kom de två pumorna (M&J) ut ur Källängens gymnastiksal släpandes på en haltande kompis. Förtvivlad fick denne skadade tjej hoppa runt gråtandes på ett ben, för aj vad hon stukat foten!

Vad skedde egentligen på Eastman? Ska M:s tandställning sitta kvar ytterligare några år, eller försökte tandläkaren stöta på den vackra flickan?
Hur går proven för tjejerna? Får de den där lägenheten som verkligen är "to die for" eller måste de vänta ytterligare några veckor till nästa prov?
Och vem var den skadade tjejen med exotiskt utseende? Vad hade hänt? Catfight? i think so! Låt oss kalla denne mystiske böna exoticbabe tills hon dyker upp igen, för mina kära läsare, är jag på plats för att gräva fram lite smaskens!

jessica gästbloggar

hello ladies and gents

Lilla M sågs idag glatt packa ihop sina nödvändiga saker och lämna huset. En stund senare såg man en grå bil svänga upp på M:s uppfart och rykten sägs ha skådat den vackra fröken J i framsätet. M & J ska alltså spendera några dagar tillsammans. Vi kan inget annat än spå långa nätter för dessa två tjejer framöver, för vem tackar nej till girltalk till tidigt på morgonen på en vardag?

Övrigt så sågs även både M och J på Hersbyskolans basketplan idag. M scorade ett och annat mål och inte många höll hennes tempo, och J bara rullade in poäng. Hur vet jag detta? jo jag var såklart en av dem. Gossip girl skulle väl aldrig missa de senaste inneställena?

Alla har väl börjat ladda inför morgondagen? Jag tänker då inte gå miste om något skvaller. Ni lär bli uppdaterade snart så kika in så ofta ni kan. Gör alltså som jag och ta tag i det där vinröda nagellacket från NK som alla suktar efter och unna er manikyr och pedikyr matchande era nya sneakers så ses vi imorgon. Håll ögon och öron öppna, jag är tjejen som går runt i skolan med jeans. Kommer ni se mig? jen sak är säkert: jag kommer iaf se er.

varför har M egentligen flyttat till J? är det för att komma närmare den mystiskt snygge killen som sägs leva i Js hus? och flyttar hon dit för gott? vem vet...det kan bara tiden utgöra
XOXO/gossipgirl

Fnutt

Imorgon flyttar jag till Jessica på obestämd tid.

Bye Bye Aruba

Det blir ingen Aruba-resa. Alla i min familj har blivit grovt sjuka, förutom jag dårå. Det här är verkligen deprimerande, jag som hade längtat så mycket. Nu känns det som om jag bor i ett pest-smittat hus. Jag vill inte bo här nu. Jag orkar verkligen inte bli sjuk, igen. Nån som vill dela plats för en olycklig sate? Jag vet att det låter as bortskämt, men jag hade verkligen sett fram emot att åka dit, men men...Vad ska man göra liksom?
Nu hör jag hostan där utanför komma, jag måste gömma mig!


Hyvä Majsan

Igår hade vi så trevligt! Vi åt en kladdkaka som jag hade bakat och kollade på Pocahontas, hihi. Idag har vi haft nån slags friluftsdag och då har jag vandrat 1 mil (inte riktigt för jag gick såklart vilse och råkade ta en genväg). Sen gick jag hem och duktig som jag är har jag pluggat!

Nu sitter jag här med nagelfilen och försöker ta itu med mina naglar. Jag och nagelvård har aldrig varit en hit. Igår köpte jag silicumstärkare och nagelbands-remover så vi får vi se om jag kan ta tag i det ikväll. Annars så köpte jag även en blommig kjol som jag ska ha på fredag när jag ska vara Caarrriiee.

Nu ska jag berätta den gladaste nyheten på länge! På påsklovet ska jag åka till Norge, närmare bestämt till Hovden med mina älskade Girliez och åka skidor. Jag tror, eller jag vet att det kommer att bli så GRYMT!  6(?) Glada tjejer i en cosy stuga, vad kan gå feeeel likssooom!!!???

HEELLOO NORWAAY!

Jag är glad för att


  •  Mina vänner är grymmast!
  • Idag gjorde jag en flickis (Ha ha)
  • Imorgon är det sleep-over hos Jossi, jag ska baka hade jag tänkt.
  • Snart är det helg!
  • På Fredag ska jag på en sjukt rolig NY-middag. Jag ska vara Carrie.
  • Jag ska åka till Aruba om typ 10 dagar.
  • Den 6/3 ska jag på Mando Diao med Joyo :D
  • Ikväll ska jag fortsätta på mitt Sex and the City-maraton.

image94
Han är glad även fast han är instängd i en trång bil en varm sommardag



Igår

hade jag så jävla kul! Vi var några tjejer som hade överraskningsparty för Elsa som fyller år idag. GRATTIS!!! Det var sjukt lyckat och alla hade as kul.
Jag sov inte många timmar inatt för imorse hade vi match med småungarna. Vi fick råspö men de hade säkert kul, det hade iallafall Jessi och jag.
Ikväll ska jag kolla på TV och fetta med några tjejer. Trevlig kväll!



Majsan

Intresseklubben

Idag skulle jag lämna in en Iphone som jag hittat till polisen. Han va den läskigaste och otrevligaste ever! Vad är det för töntig image han måste leva upp till?
Förresten så gick jag ner i brygga för några minuter sen. Det gjorde as ont. Snacka om att man blir stelare med åren...
Ikväll blir det Coctail-Party! Kidding

Två finnar

Majsan: minää rakastaan minun pieni makkara

Lena: minää rakastaan suun piäniää makkaraa kiin



Det finaste i kvarteret

Idag sjöng vi en svängig åt på franskan. Idag har jag också tagit en spruta. Jossi var snäll och höll min hand. Sen har ja coachat barn och sen gymmat. Imorgon vankas det party party och jag är taggad taggad.


Lyssna!!! Ni får en söt kille på köpet...

Haha

image92
Eve knows how to Party!

Oh Boy!


Jossi visade mig grymmaste låten Oh Boy med Miss Li
(som jag förövrigt trodde var en kille först)

Fettodagen

Idag har jag ätit en semla.


Sexy Girl

Victoria Secret betalade ca 20 miljoner kr för deras reklamsnutt under SuperBowl. Kul grej med Happy Valentines day (rimmar)

The After Party

image83

   
     
Igår hade jag en killer-time med tjejorna! Efter middagen åkte vi till min brorsas 19 års fest!
Det var kul även om jag kände mig lite som Mackans mamma. Hans ansvar är mitt ansvar typ.
Men det var lyckat! Sen fick Jennie och jag åka free-taxi hem o sova. Idag har vi städat lokalen, det var ett hav av öl på golvet. Najs. Nu har släkten också varit här och firat brorsan. Inatt är det SuperBowl! Inte för att jag orkar kolla...

Come back to me

Jag måste bara skriva hur rörd jag är. Filmen var så bra och rörande. Grinar av att bara kolla på trailern! Efter bion träffade vi en söt liten gubbe som satt och skrev dikter på en trappa. Vilka fina dikter och vilket fint litet tal han höll!
Något mindre rörande var att les Italianos hittade oss o ville inte släppa taget, vi nästan sprang därifrån...efter att ha tagit turistfoto.

Fashion against Aids

   
Köpte tre tröjor från H&M's samarbete igår, varav en, timbaland-tröjan var en present till mackan. Sjalen kommer från Indiska o det va rabajjas...


Atonement

Oj vad den här veckan har gått fort! Idag fick vi sluta mycket tidigare så jag o Emelie åkte till F&S och träffade Kim och Jennie. Det är helt sjuk vad många det är som hänger på Friskis, man träffar alltid nån man känner.
På lördag, alltså imorgon ska jag äta middag med tjejerna som jag var på Jennies land med + Eve. Det ska bli as kul! Vi har mixat ihop en blandning av mat som vi åt; pölsekorv, kycklingsett, sallad, glass och  våfflor. Låter som en salig blandning : )
Ikväll ska jag kolla på bio med Eve och Jossi. Vi ska se försoning.
Ha en trevlig kväll!

Majsan

image7


RSS 2.0