Hej farbror Frej!

Igår var jag på middag/party hos min lilla kompis Kim, det var sjukt god mat och jäättee kul, skojjsigt, roligt och FUNNY! :D Idag har jag fikat med Elsi, vi var på Tindras i flera timmar och kände oss riktigt hemma i soffan på övervåningen. Sen har jag ätit middag hos farmor och farfar med några kusiner, trevligt trevligt. Nu ska jag iväg o träffa Elsa igen, heeeej dååå såå längeee : )

Majsan Happy

Det är så jobbigt att gå på stan, man hittar aldrig det man letar efter och det är alltid överfullt med folk. Men tapper som jag är åkte jag in till stan idag, köpte inget som jag precis behövde, men jag hittade en klänning på Monki och sen så köpte jag och Josse en födelsedags-present till Kim : ) Vi gick förbi den nyöppnade "Feetfirst" men det gick knappt att komma in för det var så mycket folk, antagligen för att det var 20% på alla skor och det var ju tre våningar stort, alltså mycket skor. På vägen hem hittade jag iaf coolaste Mavala-nagellacket på Kicks och det hade "Ta 2 betala 60kr", okej, men jag ville bara köpa ett, "ord. pris 39 kr". Sen när kostar Mavala nagellacken 39 kr på Kicks!? No way! Det är ju bara 3 kroners skillnad, men själva grejen. Vilka sjuka jävlar, det är inte ok, att höja ordinarie priset bara för att rea priset ska bli "bättre". Då sket jag i Kicks och drog till Åhlens istället och tror ni inte att mitt coola nagellack var råslut! Typsikt!

Jag måste bara berätta om när min bror hittade en Lyle & Scott tröja på rea 30 %, den kostade 1000 innan ( visste min bror) På rean kostade den 1000, ordinarie priset hade höjt till 1500, wow, vilket smart knep, neeej för vem vill köpa?

Bara så att alla vet är jag inte bästa kompis med blogg.se nu, det här är tredje gången som jag skriver om det här inlägg, blaaaaaaa...Nu ska jag inte gnälla mer, nu ska jag nämligen skriva en Socialdemokraterna-redovisning till imorrn, Jippie Yey!


Höstdrömmar

Nu när hösten börjar närma sig gäller det att uppdatera höstgarderoben, Jag behöver det!
Det finns så mycket som jag vill köpa till hösten/ vintern och här är det mesta;

JEANS; smala stuprör, helst mörka
Leggings/Strumpbyxor; eller strumpabyxor som jag brukar säga, i massa fina höstfärger, gärna, mossgrönt och vinrött!
Koftor; är jag i stort behov av! Gråa, svarta, färgade, korta, långa, tunna, tjocka, jaaaa möjligheterna är oändliga, haha
Klänningar; vill köpa några svarta klänningar som man kan ha till både vardags och fest. Sen vill jag också köpa fina mönstrade klänningar : )
T-shirts; jag har typ bara tråkiga enfärgade och jag vill gärna ha några med något fiffigt tryck på, urban har fina, men de är ganska dyra...
Stövlar; Jag vill ha ett par mörkbruna höga stövlar, antingen platta eller med klack
Mössa, Halsduk och vantar!; det börjar ju bli dags...
Mys-dress; Haha jag vet fett ute, off, ohett o allt men jag vill haa ett som jag kan mysa i under kalla vinterdagar eller nått !
Body; nu när baletten börjar bli seriös (not) vill man ju se lite proffsig ut, haha!

Jaaa det var ju inte så jättelite, om man bara hade obegränsad plånbok...

: )

                     image12
               Åhh! vi hade det så mysigt på Jennies land och titta,
halva gänget har fina flätorna som Toni gjort : )

Snart är det helg

Idag har jag haft en tråkig dag i skolan sen gick jag hem o åt mellis o sen åkte jag till basketen. Dagens roligaste enligt Josse var när vi skulle spela igenom vårt anfall o jag fick hjärnstillestånd, ja ba Hjääälp! Byt med mig o sprang till Isa (aka Bert) , hihi. Sen när jag kom hem var min "Lika kusinen" här o kollade på Dif - Aik : ) Trevligt, trevligt.
Idag bestämde sig Jessi och jag oss för att coacha ett mini-lag, hihi vi får väl se hur det går, vi har ioförsig mycket bra erfarenheter av småbarn, det kan inte gå annat än galant!  : )


Varför kan inte jag göra sånna här fina flätor? : /
         290935-9290935-10   
Bilder: fotolog.com/am_lul





CSN- kortet

Innan jag går o lägger mig ska jag bara säga att mitt CSN- kort kom igår med massor av rabatterbjudanden, typ på McDonald's, Expresso Houde, La Redoute och TOPSHOP : ) Ibland är det bra att vara student!

Sundae service

Idag har jag varit på balett som alla andra söndagar, efteråt köpte Kim och jag naturgodis (typ en vana) och satte oss på en mur och snacka om allt mellan himmel och jord : ) Sen åkte jag hem och träffade mina småkusiner som var på besök ett tag. Senare kom Jocke och vi kollade på "se upp för dårarna" bästa filmen ever, eller inte men det är ju faktiskt lite rolig. Sen har vi tränat på våra dans-skills och jag måste säga att det såg riktigt bra ut!

Imorrn ska vi springa 3 km på gympan, orrkaaa, men Jossi och jag (turbo-tjejerna) tar det i vår egna takt : P Förresten hittade jag en as fin klänning idag men jag han aldrig fundera på om jag skulle köpa den för jag vart tvungen att springa (jag sprang fort som vinden) till baletten. Nu tjatar mamma på att jag ska gå o lägga mig o hennes ord är min lag såå god natt!

Freaky Friday!

Äntligen Fredag! Den här veckan har gått så sjukt fort! Ikväll har jag tränat basket, det va fett kul vi spelade typ heela träningen :D och nu sitter jag o väntar på Eve som ska komma. Vi ska hitta på nått fett kul, jag är fett taggad! WOOOOWW!

image8
Nej, jag är inte påverkad av alkohol, jag härmar bara fjortisarna Eve och jag
mötte på dansgolvet på Birka bland alla pensionärer, fjaaaant

Lady Lay

Förresten så sjöng vi fetaste sången på franskan idag haha!

Funny day

Idag har jag varit i stan med Jossi och Paula. Vi fikade och åt lite på donken. Sen köpte jag kornblå leggings och en svart bolero. Jossi och jag kollade in Topshop riktigt noga efterom vi ska på vip-shopping den 4:e Oktober och då får man 20% rabatt på allt så nu har vi hittat några godbitar som vi vill köpa. Sen åkte jag ändå till slussen för att köpa ett par latex-leggings från american apparel, min nya favvo-store, men min storlek fanns inte och sen kom jag på att jag inte ville köpa upp alla mina pengar...
NU måste jag läsa om massa olika ideologier...very funny

Update: Eftersom Jossi och jag köpte likadana boleros blir
det svårt att bestämma vem som ska ha den imorrn;
 

majsan. säger:
men fuck då ja får hitta nått annat

Josefin säger:

nänä..jag kan ta nåt annat..

majsan. säger:
nee ja kan

Josefin säger:

de är lungt, ha den du

majsan. säger:

nej du ska ha

fortsättning följer imorgon....


Love love love

Tjaa!
Denna dag började med att Cissi ringde och väckte mig 20 min innan jag skulle va i skolan, jag hann inte änns svara. Tack! Vem vet hur länge jag hade sovit annars? Vi hade vårt efterlängtade datalogi prov och det va dock inte så svårt som alla hade fruktat men ändå inte helt enkelt. Jag sov mig igenom stora delar av dagen och köpte två klubbor i cafeterian för att inte somna helt o hållet. Efteråt gick Eve och jag hem till mig o åt min efterlängtade frukost, sen kom även Cissi.
Under kvällen har jag faktiskt gjort liite franskaläxa och läst några sidor NK, mycket bra jobbat! Senare har jag varit på en lååång promenad med Petra som numera är min (nästan)granne. Nu ska jag kolla i h&m katalogen som kom med posten idag wiihuuu!

trååkmån(s)dag

JAG HATAR DATAKUNSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP!

Usch vad jag är dålig, istället för att plugga datalogi sitter jag o kollar på vinter skor, illa!

Datakunskap boring...

Jossi och jag försöker förgäves plugga in Datakunskapen

Jossi: när ska jag i mitt liv veta hur mkt som fick plats på en CD-rom år 1997????

Cool

Jaaaag har så sjukt mkt datalogi-plugg och det är såå sjukt tråkigt, så nu har jag tagit en plugg-paus...

I fredags var jag på middag hos min kära vän Jossi. Av Eve och mig fick hon två vänner för livet; de två hoppande bönorna Eivor och Majken, all kärlek till dem !

Idag har jag och Jennie varit på baletten och det va riktigt kul idag, vi fick lära oss att snurra runt och "hoppa" Hhihi, efter det så gick vi till Lidl och köpte en banan, ananas juice och naturgodis. Sen så satt vi och fikade på tåget, Mycket mysigt! Nu har jag suttit hemma och pluggat as länge och sen så har jag kollat lite på Pocahontas :P Jag har iag sovis imorrn och är naajs!

update: Det är min coola kompis Lena som har förvandlat min blogg till ett sant konstverk! Asså hon är ju typ bäst!

Geologins dag

Idag har jag haft en SO lektion i skolan sen hade vi lunch o då gick Eve, Jossi o jag hem till mig o åt. Jossi tycker seriöst att jag ska börja ta seriösa sånglektioner för jag sjunger så bra :O HAHA Därefter åkte vi till Universitetet och lyssnade på två föreläsningar, en helt okej intressant o en som ingen fattade ett piss av...
Sen kände jag att jag behövde köpa nya kläder så jag stanna kvar i stan men jag var bara där en kortis för sedan orkade jag inte vara kvar. Då åkte jag hem till Petra och vi drack te och pratade sen åt jag middag o drog iväg på träning.
Imorgon börjar jag 11.30 Fett Najs men ändå liite segt för vi ska orientera, jag hatar Orientering men det ska säkert gå braa...

Är det någon som sett Britneys nya låt "Give me more" som hon uppträde med på MVT, inte riktigt bästa outfitten att ha Bh + trosor o stå o dansa me strippor. Det verkade som stackars Brittan inte riktigt kunde dansen heller. Men jag ska inte vara elak mot Britney jag hoppas ju fortfarande att hon ska "komma tillbaka" för hon är ju BRA. När det gäller all media så håller jag med Chris Crocker; "Leave Britney Alone!"

Nu ska jag återigen försöka ta mig igenom "Janne min vän" Gooood Nattt

Happy Måndag

Nu var det ett tag sen jag skrev haha oväntat lixom...
Det senaste som har hänt under veckan eller förra veckan är väl att jag har gått i skolan, varit lite sjuk, gått på baletten ,pluggat, blivit nollad och köpt en ny kjol (i fären mèlange midnight). Idag fyller min käraste Kimpan år så då vill jag passa på att gratta henne och imorrn ska jag till henne o äta tårta : ) Yeas!

Jag o min kära vän Jossi har kämpat med vårt arbete om Upphovrätten i datakunskapen i några dagar fast då har vi mest checkat datan o ätit så vi har ju inte varit så effektiva men igår kväll o idag (typ en liten stund) körde vi hårt! Nu har vi suttit i telefon möte i en timme och är äntligen nästan klara! 

Idag har jag först varit i skolan och då blev vi tvungna att orientera i ösregnet, inte såå kul sen har jag varit hos Jossi o sen på basketträningen (första gången på 2 veckor) o sen åkte jag o pappa o hämtade mat från Askerike o sen satt jag o åt räksallad framför mean girls som jag typ sett 7 gånger eller nått. Nu ska jag läsa "Janne min vän"
Natti Natti


                     image7 
Happy girls på "Glaciären" i Blekinge : )

A real ballet dancer

Idag åkte jag till stan efter skolan och då köpte jag nya leggins från american apparel, de har så mkt fint där men det är lite knasigt att de bara har TVÅ provrum när det är så mkt folk där heela tiden. Aja efter det köpte jag en vit stickad mössa från Indiska och sen ett par balettskor, som jag har gått runt lite med ikväll för att de ska "forma sig" efter mina fötter innan första lektionen : )

Ikväll har jag, Lii, Anna och Eve varit på bio och vi såg på Knocked out, den va rätt mysig och bra men jag var grymt trött efter en veckas sömnbrist så jag ville typ hem och sova och nu är jag hemma, men inte sover jag för det! Typiskt mig!

RSS 2.0