Gymnasist

Igår började jag gymnasiet, både roligt o nervöst :P Jag kom i en helt ok klass SP07B för att vara mer exakt. Igår fick vi belgiska jordgubbar med belgisk choklad av vår Belgiska lärare Bert och idag har vi skrivit 2 diagnoser i franska och engelska som ska placera oss i grupper efter våra kunskapar. Pinsamt var att min mobil ringde när vi satt o skrev prov i aulan och jag kände inte igen signalen så jag fattade inte att det var min, haha piinsaaamt!

Det jobbiga är att man vill ju vara fin iaf första veckan i skolan, men man kan ju ändå inte satsa stenhårt för då kommer man aldrig orka fixa sig så mkt sen. Nu har två dagar gått och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon, usch. Jag köpte också nya dojjor igår eftersom mina favvo jesus sandaler brast i lördags och mina andra ballerinor (iaf ena) ligger på botten i smögen.

Idag blev det också offentligt att jag och Kimpan ska börja på balett! : ) Det ska bli very funny!

American Apparel

Har nu öppnat sin nya butik på Götgatan. Jag åkte dit för att kolla läget och jag blev inte besviken, det var så mkt som jag ville köpa så jag blev tvungen att gå innan jag gjorde nått förhastat, jag ska dit och shoppa nästa vecka när dem har fått in ännu fler nyheter, mums

image6

RSS 2.0