Jacko


GRATTIS EVE!

                                                                

image40

Idag fyller Eve 16 år och det firade vi genom att hon, jag och Cissi  åkte till centralbadet och gymmade, badade och solade solarium. Inte för att vi blev så bruna. Det var fett najs och bada för man kunde höra musiken as bra under vattnet, haha. Sen åt vi på Taco-bar men Eve och jag glömde att utnyttja våra 20 % rabatt kort. Jag hade massa grejjer som jag skulle köpa men jag köpte inget av det. Attans! Nu får jag åka in imorgon igen. Jag måste bland annat köpa, lösögonfransar, en kofta och en klänning som jag hittade idag. Sjalen som jag skulle köpa blev det inget av, det var alltför dyr för min plånbok.


majsan


Say Love

                               

Igår var jag hemma hos Joyo med Mandiz, LunkisFrida, Paula och Joyo. Vi kollade på Linas kvällsbok och snygg, sexig, singel. Vi åt fyra påsar chips och 5 påsar godis, inte okej. Kl fem gick vi och lade oss på golvet och sov fram till 10. Då satte vi på OC, och Joyo och jag bakade en dubbel sats med Scones. Efter ett tag mådde vi alla måttligt illa. Sen åkte alla hem och en timme senare möttes vi på gångsätras gym. Vi körde i typ 1h 30 min och sen bastade vi : ) Jag har så ont i mina vader så jag kan knappt gå. Men jag är stolt över oss alla. Om ett tag ska jag hem till min kusin som fyller år och äta tårta! Wiieehuu!

Dance with your body

image33
Fast i svart då

Lovely day isn't it?

Idag har jag varit i stan med Hedda. Vi var först vid slussen och kollade. I Blammo's skyltfönster såg vi den där ryskinspirerade sjalen som vi ville ha. Men den va slut. Vi åkte till "vanliga" stan och jag köpte Osis Dust it "hårpuder". Sen åt vi på Expresso House och där utnyttjade vi våra Csn- rabatter. Sen hittade vi våra sjalar som vi ville ha,  fast affären va stängd, så jag ska in ch köpa den imorgon : )  

Happy Ending

Idag har jag varit med Joyo nästan hela dagen. Först kollade vi på film hos mig. Breakfast at Tiffany's, vi hängde inte riktigt med. Det jag gillade mest var Audrey Hepburn, hennes kläder och musiken. Men även om jag tyckte att handlingen var lite rörig, så var filmen väldigt mysig. Efter middagen åkte jag hem till Joyo och då kollade vi lite på En prinsessan dagbok 2, då hängde vi med ännu mindre, men jag hade en trevlig kväll. Nu ska jag gå och sova. God Natt


majsan

 

I have Höstlov(e)!

Det känns som om det här är en otroligt seg dag. Jag är för seg för att hitta på nått men jag vill ändå inte sitta hemma och inte göra nått hela dagen. Helst av allt vill jag vara i New York nu, som Jessica är eller kanske i Vietnamn som Myggan är. Igår var jag med Lena. Vi gjorde fruktsallad och kollade på de första avsnitten av OC : ) Det var grymt. Nu ska jag ta mig i kragen och göra nått för vi ha ju trots allt HÖSTLOV!



majsan

My Guineapig




I was walking in the town, when I * * saw a cute guy,
A guy who was so cute, so I fell in loooooove
Guineapig, guineapig, my guineapig
Guineapig, guineapig my guineapig

I, walked into the store, and i bought him for 50 pounds,
And I put him in a cage, in my rooooooom
Guineapig, guineapig my guinepig
Guineapig, guineapig, my guineapig

And when the cage was full of poo,
 I just * *, cleaned it up,
and I kissed the Guineapig, every niiiight
Guineapig, guineapig, my guineapig
Guineapig, guineapig, my guineapig

I prayed to the Holy McGoosii
and I asked if the Guineapig loved me,
and the Holy McGoosii said, yes it's truue
The Gunieapig loves you...





( * = en klapp)                    Text & Musik : The Guineapigs, aka Majsan & Eve i 7an

Something pretty - Patrick Park

          

Bästa dagen ever!

Jag drunknar i alla dessa plugg-böcker, blää

Det har varit en jobbigt dag idag. Idag försov jag med en timme, o då åkte jag till doktorn istället o tog halsprov, det va negativt. Sen missade jag lunchkonserten också. Tråkig matte. På Engelskan fick, jag, Eve och Cissi en utskällning för att vi "pratade" för mycket o störde lektionen, det kallar jag (hon som räckte upp handen mest under hela engelska lektionen) för dagens skämt. På franskan var det iaf ganska kul för vi fick skriva kärleks historier ; ) hihi...
Sen åkte Cissi, Eve och jag hem till mig och åt och "pluggade" ytterst ltie för sen skulle Eve och jag iväg på en coach-utbildning, det första jag sa till Eve när jag såg hur seriöst det verkade vara ; "Vi sticker!". Men duktiga som vi är pallade vi oss igenom en av utbildningens 3 h, sen stack vi hem innan nån märkte, pluspoäng till super-coacherna! Usch nu har jag pluggat ganska mycket och jag måste tyvärr fortsätta men jag håller ut för det är LOV på Freeedag! Läängtar sjukt mkt!

Imorrn kan inte Jessi vara med och coacha men eftersom Jossi är en liten ängel ska hon vara assisterade Coach med mig imorrn, Thanks! Förresten ska jag klippa lugg imorrn, om jag hinner... Peace Out


majsan

Dagens...

Dagens;
Frukost:
filmjölk med müsli
Klädsel: skitsnygga lila (!) pyjamasbrallor och friendly-day t-shirten
Humör: joo, men det är väl faktiskt ganska bra...
Händelse: jag spillde ut en halv creme fraiche burk på golvet
Lunch: pasta med makrill och keso, hehe
Telefon-samtal: Elsa ringde och vi hade en trevlig konversation
Ansträngning: Mitt svenska ordklass-plugg
Bästa: Heroes!
Längtan: till höstloovet :D
Äckligaste: marsvinens vattenflaska är helt gul av smuts, euuck!
Önskan: Åka till NEW YORK, som en viss miss Jessica ska göra!
Bild:

image32
Jessica väntar på bussen efter bebis-träningen, med bollarna på ryggen, hihi

heroes

Idag är jag hemma och är sjuk. Jag ska försöka plugga lite Word och svenska grammatik. Men nu vill jag jättegärna gå och kolla på balett på Kungliga Baletten, det får bli något som ska göras på lovet. Idag ska jag även börja kolla på Heroes! Äntligen!

image30
bild: am_lul

Grand Batman tondue

Idag hade vi en annan lärare på baletten och hon var lite strängare o körde mycket hårdare än vi var vana vid, så jag är beredd på träningsverk imorgon. Förutom baletten med Kim och Jennie, har jag bara varit hemma och försökt plugga till Word-provet på tisdag, indrag, marginaljustera, kantlinjer o sidhuvud, det vill inte fastna i huvudet på mig. Jag ska köra ett tapprare försök med att plugga sv. Ordklasser senare ikväll men nu ska vi på middag till mina kusiner. Ha en trevligt Sunday



majsan

Pease please

Om jag ska sammanfatta gårdagen med ett ord blir det utan tvekan spårat. Redan under tjejmiddagen kom polisen för vi var för högljudda. Men jag hade kul, största delen av kvällen iaf. Jag vill tacka mina gulli-gulliga kompisar som finns där när man behöver dem. Ni vet vilka ni är bättre än jag.  BIG LOVE

Idag har jag och Lii promenerat runt Djurgården, det var riktigt mysigt! Det avslutades med en fet wrap-meny på Sandy's. Ikväll ska Lii och jag styra filmkväll ; )

Dagens Schtekigaste låt: Cosmic Dancer



##¤%&&/((#^¤%&%*&/

Egentligen borde jag ligga och sova för längesen men det gör jag inte för att jag har hållt på och tvättat och sytt ihop min klänning (som jag skulle ha imorgon) i ca två timmar nu. Tror ni inte att när jag ska hänga upp den på tork upptäcker jag att klännings-jäveln är helt sönder krympt! Sidorna långa och fram-och bak korta. Jag är förtvivlad det var en av mina allra finaste klänningar o nu är den helt förstörd. Ja har prövat att dra ut den men det funkar absolut inte! Jag som hade bestämt redan förra helgen att jag skulle ha den imorgon, F*n, Helv*tes, J*vla, Sk*t! De som känner mig vet hur arg/ledsen jag är nu. Nu ska jag gå och gråta mig till sömns. . .


en förtvivlad majsan


Tävling

På Lolitas blogg kan man vinna en goodie-bag och det tänker jag göra, haha såå då får jag helt enkelt följa reglerna och länka till hennes blogg och tävlingen, lätt som en plätt!

idag är det torsdag, imorgon är det FREDAG

Idag efter skolan tänkte jag powerwalka lite, inte jogga (för jag är fortfarande lite sjuk).
Så jag cyklade till Stockby och gick 5 km rundan.
Det var jätte härligt, perfekt väder, massa snygga får lite här o var,
guuula fiiina träd och jag med min ipod. Fast självklart gick fel så jag gick typ bara 3 km ; )

Sen har jag varit med Jessi och vi har haft träning med småbarnen,
idag fick vi en ny spelare! Hon var hyperaktiv och smittade av sig på dem andra två,
så dem var ganska jobbiga idag.

Nu tänkte jag att jag skulle äta middag när pappa kommer hem
och laga en klänning som jag ska ha imorrn kväll då Camilla fyller år :D

Eve min vän

Den där Eve, min bästa kompis är ju lite svår att sätta fingret på. Vad är hon för fenomen egentligen? En manga? Jaaa det är ju det många tror, men jag vet att hon är en helt vanlig människa (innerst inne alltså) som gillar Beatles och close-shots, precis som alla andra. Något hon är grymt bra på måste vara att säga Valencia med den äkta Valencia-dialekten. Idag lärde hon mig sitt senaste Manga-trick o alla blev häpna över öronen! Själv visade jag henne mina Beatles-skills och jaa, ja tror faktiskt att hon blev lite impad! Nu har jag varit på basket (fast eftersom ja är sjuk har jag inte tränat) och sen har jag ätit kladdkaka (even better)

   
majsan

Sweet Life

Idag har det varit en annan tråkig dag i skolan som börjades med matteprov, weii! sen har vi haft två timmars datakunskap, myycket trååkigt, en tröst är att man kan gå in på facebook : ) Efter skolan träffade jag Paula och vi kollade på vår favorit Sex and the City och åt popcorn ; ) Sen hade Paula också varit så gulligt o tagit med sig Thai mat, så det åt vi till middag! :D Nu har jag klippt klorna på svinen och gjort lite engelska o franska, booring...
Jag längtar redan (eller redan o redan, det är ju snart) till helgen och jag är suuuuper taggad! YES! Nu ska jag leta upp ett franskt lexicon, exciting my friends! 

förövrigt har Lena och jag ett stort projekt på gång, på fredag då jäävlarr ; )



majsan

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Igår var jag på stan och kollade efter jeans. Det är så jobbigt när man aldrig får prova i fred och dem alltid ska komma o ställa massa frågor ;
"går det bra?"
 "jaa..."
"har du rätt storlek?"
 "jaa..."
"Vill du att jag ska hämta någon annan storlek?"
 "Neej, det är bra tack"
"Säker?"
"JAA!"
 "Säg till om du behöver hjälp"
 "ok"
Jag köpte iaf ett par Diesel jeans och ja måste erkänna att jag blev lite förtjust i kassa-killen inne på Diesel, han var en riktig charmis ; )

Det blev ingen balett för mig idag eftersom 1) Jag har sträckt mitt ena knäveck, 2) Jag är förkyld och 3) varken Kim eller Jennie skulle gå för dem var också sjuka.Det som är bra är att man får ta igen dem missade lektionerna i någon annan klass, såå vi tänkte gå på streetdance någongång. Nu har jag varit duktig och pluggat matte eftersom vi har prov på tisdag.

majsan

The phantom

Igår var jag först på manifestationen, det var väldigt fint, speciellt när Shirly Clamp sjöng och det började ös hagla. Sen var jag på träning och efter det åkte jag hem och åt sushi en snabbis. Sen va Eve och jag hemma hos Jossi och åt godis och kollade på The phantom of the opera, en riktigt fin film! Idag ska jag till stan och kolla efter jeans, jeans, jeeans!

Vändningarnas vändning

kl är 15.00. Hoppet ser inte ljust ut. Men då meddelar Nina att hon visst kan spela fotboll, vi är nu fyra och behöver en 5:e spelare, efter att ha ringt runt till nästan alla tjejer i klassen hittar vi vår 5:e spelare. Första matchen var vi för otaggade men sen taggade vi till och gjorde två oavgjorda och vann en! Elin gjorde snyggaste passen till mig som sparka in den upp i korgen, rakt i baljan som Göran sa. Vi kom till sist 4 av 5, men vi är alla stolta över vår insats! : )
Jossi, Nina, Elin och Louise, im proud of youu!


jag vill ha fredag idag...

Jag kan inte fatta att det är FREDAG imorrn! Veckan har gått så fort, det känns som om det va måndag igår. Idag har det varit slappaste dagen, först franska prov, sen Nk, sen 3 h rast  (då Eve, Aimée och jag gick hem till mig och åt lunch o kollade på Föräldrafällan) o till sist chill-matte : ) Det var tänk att tjejerna i vår klass skulle vara med i en grej som vi har i vår skola som kallas "Frejakampen" (bara för tjejer) och spela fotboll. Men så blev det inte för typ alla, förutom Jag o Jossi drog sig ur! Dålig stil tycker jag. Så nu ska jag väl bara plugga till en stor Nk-läxa till imorgon och sen ska Jessi och jag ha basketträning för småbarn, hoppas det kommer flera idag.

Imorgon ska jag gå på Manifestationen mot gatuvåldet, kl 17.00 i Kungsträdgården, Kom gärna dit!

Listigt

Hur bor du: Villa med la familia
Hur och vart vill du bo i framtiden: I en ipp lägenhet i stan
Brukar du komma i tid: Njee tyvärr inte
Vad hade du i din mun senast: En knäcke-macka
Har du bra kondition: Jaa ganska bra
Hur lång är du: 166-167 cm
Hur känner du dig just nu: Trött
Hur upplever du dig själv som person: Glad (sur också), Funny och snäll
Vanligaste färg på dina kläder: vitt, rosa, blått o svart?
Kan du laga mat: Absolut!
Vad jobbar du med/pluggar du: Hersby sam. internationell
Vad har du på dig: Pyjamas
Har du någon fobi: mild claustrofobi
Hade du en bra kväll igår: Jaaa, riktigt bra faktiskt
Vilket är ditt senaste inköp: Ett linne
Din favoritdryck på morgonen: apelsinjuice
Projekt just nu: Sparar pengar till en resa
Vilken tid gick du upp idag: 9.20
Kan du tänka dig att göra skönhetsoperationer i framtiden: Nej tror inte det.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Månadspengen
Har du sovit i din egen säng inatt: ´Jaapp
Vad hade du sönder senast: Kommer inte ihåg...
Senaste alkoholintag: förr-förra helgen
Har du haft mörkt hår: Nää
Är du morgonpigg: Neej oftast inte
Vem snackade du med senast: Mamma
Stjärntecken: Vädur
Varm favoritdricka: Te
Alkoholhaltig favoritdricka: Cider
Snällast denna vecka: Mammsi
När gjorde du senast något riktigt dumt: I somras kanske ?
När hånglade du senast: Några helger sen
saknar du någon nu: Yess
Hur ofta loggar du in på Lunarstorm: Aldrig
Gillar du dokumentärer: Jaaa ibland, det beror på avd det handlar om
Vilka språk kan du prata: Svenska, Engelska, lite franska och ytterst lite finska
När fikade du senast: Förr-förra helgen med Elsi
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Vara enormt jobbig
Jag får ont i magen: om jag skrattar föör mycket
Senast sedda filmen: Lejonkungen

Lalala

Igår var vi på bio, handlingen  var ganska bra men det bästa var att man fick ta hur mycket popcorn, godis, läsk och bubbelvatten man ville : ) Imorse stod jag och trängdes med allt folk på tunnelbanan när jag skulle till tandläkarn och spänna rälsen. Det har varit en ganska tråkig dag i skolan idag och på gympan fick jag en fet smäll på smalbenet, lovely! Nu känns det plötsligt som om vi har jättemycket läxor så jag ska ta mig i kragen och göra dem ikväll! Förövrigt ska jag klippa mig imorrn! Exciting! 

                                     
                                                       Bilder från Lenas middag, snodda av Lena


6/10

Igår var jag på en mysig tjejmiddag hos Lena, quinoasallad med kyckling, och glass med chokladdoppade hallon : ) Sedan åkte vi hem till mig och kollade Sex and the City. Idag ska jag gå på förhandsvisning av "Ratatouille" som Jessi fått och sen ska jag kolla på vår match som jag inte kan spela för jag e lite sjuuk (orrkaaaa!) Jag måste nog åka o ladda upp med lite honung, strepsils och godis också, hihi 

                                              
                                     Ny klänning från Monki som invigdes igår, 
                                     Nytt linne och nya örhängen från Topshop-shoppingen


Top shopping

Efter Jessis och min träning men bebislaget åkte jag direkt in till stan för att träffa Jossi, hon skulle komma ltie senare så jag åkte till Sandy's för att köpa middag, caesar wrap, mums! Sen satt jag helt ensam o åt, lite sorligt faktiskt, okej, det kan vara mysigt ibland att äta ensam, om man har nån tidning eller nått att kolla i, Jag hade bara ett engelska papper om "the court" och min almanacka, så jag räknade dagarna till julafton (bara 80 kvar) och kollade på Mtv som de visade på TVn. Sen kom Jossi och vi gick till TOPSHOP där det var "vip-shopping". Det var lite dricka & snacks och skitlång kö till provrummet. Vi blev hur som helst nöjda med våra inköp, jag visar vad jag köpte sen ; ) Nu ska jag sova.

LOVE

290935-14
290935-15


Serri

Jobbigaste dagen idag. Väntar på att schteekar Myggan ska komma hem till mig och sen ska vi på basket! Men nu ska jag ätaa maaaat! Förresten kommer Eve korven hem imorrn, hon kommer till skolan typ andra lektionen, som jag har LÄNGTAT! hon kommer säkert va äckligt brun också, bläää.
Imorrn börjar också Jessis och min karriär som professionella coacher, yeeasss!

2/10

Idag gick jag upp onödigt tidigt, trodde att vi hade So kl 10.15, men sen när jag kommer dit säger Jossi att nej, den är inställd. Då åkte jag, Jossi, Nina, Elin och Hanna till Gångsätra istället och hälsade på en kortis. Utanför stod EF-bussen och då fick vi goodie-bags haha (en gammal OKEJ-tidning, shampoo för färgat hår mm). Sen åkte vi till Café de Calma / Grill in och några köpte mat, sen drog vi hem till mig och åt Lunch. Därefter hade vi basketturnering i skolan. Lärarna sa: "det viktigaste är att ni har kul och skrattar...", det blev blodigt allvar, alla blev fett aggresiva och ord som "Fitta" och "skitunge" förekom (från de äldre) haha.  Vi va iaf fett grymma och kom 3a (av 12 lag) tillslut. Yeey! 

Mackan

Tiny mini

                                   
    
                                        290935-13
                                                                                          Schteekar kusinerna

1/10

Listor är alltid kul! Snodd från Sigrid.

Har du pojkvän/flickvän? Nej
Är du kär? No comments...
Hur tidigt stiger du upp? Beror på, men på senaste tiden har jag försovit mig alltför ofta
Vem/vilka vet mest om dig? Eve o Myggan
Gillar du att slåss? Jaaa ibland
Vad ska du göra ikväll? Läsa ut "Janne-boken" och träna basket
När var du senast full? i fredags hos kim
Har du utländska föräldrar? Nää men far o mor-föräldrar
Var har du ont? Jag tror att jag har sträckt foten eller nått, om man kan göra det
Är du bra på att måla? Helt ok, beror på vad jag ritar
Vem kramade du senast? Kramkalas i skolan varje dag, men ja tror det va Lisa
Vad längtar du till? Höstlovet! Tills Eve kommer hem, till torsdag o till helgen såklart!
Favoritalkohol? Cider
Vad heter dina husdjur? Donna och Clara
Har du körkort? Bara mopedkörkort
Favoritgodis? Choklad och allt surt
Morgon- eller nattmänniska? Nattmänniska
Sparare eller slösare? Det går i perioder, just nu är jag en slösare som försöker spara
Har du några homosexuella vänner? Nej, det tror jag inte iaf
Bio eller promenad? Bio i höstrusket är ju mysigt! Men det är ju prommis också

Är du kittlig? Jaaa
Rädd för insekter? Rädd för spindlar, resten ogillar jag bara
Anser du att du är stark? Ja! ja tror att jag är rätt stark! Haha


RSS 2.0